Ajanvaraus

Tältä sivulta löydät ajanvarauslomakkeen, jonka voit täyttää ajanvarauspäivänä.​

Huomaathan, että lisätietojen kyselyssä kuluu aikaa, joka voi johtaa siihen, että kaikki ajat ehtivät täyttymään ennen kuin saamme tarpeeksi tietoa haluamastasi tatuoinnista varataksemme sinulle sopivan ajan. Varmista tatuointiaikasi täyttämällä ajanvarauslomake yksityiskohtaisesti ja mahdollisimman kattavasti.

Ajanvaraus ajanvarauspäivänä

Varaa aikasi helposti verkossa täyttämällä lomake ajanvarauspäivänä.

Lomakkeen täytettyäsi saat automaattisen vastausviestin sähköpostiisi onnistuneesta lomakkeen lähettämisestä! Vastaamme kaikkiin varauksiin saapumisjärjestyksessä mahdollisimman nopeasti ja tavallinen vastausaikamme on 1-7 arkipäivää.

Ajanvarauspäivän ilmoitamme hyvissä ajoin somekanavillamme Facebookissa ja Instagramissa.

Voit seurata peruutusaikoja Facebookin suljetussa Dreamyink tatuoinnit-ryhmässä, josta voit saada itsellesi ajan nopeallakin varoitusajalla.

Varaa aikasi täyttämällä huolellisesti alla oleva lomake!​

Olen äitiyslomalla vähintään v. 2023 syksyyn asti / Jos näet tämän tekstin ajat ovat valitettavasti loppuneet. Kiitos kiinnostuksestasi taiteeseeni, seuraava ajanvaraus ilmoitetaan sosiaalisen median kanavissamme Facebookissa ja Instagramissa heti, kun sen ajankohta on tiedossa.

Seuraa peruutusaikoja Facebookin suljetussa Dreamyink tatuoinnit ryhmässä, josta voit saada itsellesi ajan nopeallakin varoitusajalla.