Ajanvaraus

Tältä sivulta löydät ajanvarauslomakkeen, jonka voit täyttää ajanvarauspäivänä

shutterstock_221009590

Ajanvarauspäivä on useimmiten kerran kuussa ja mukaan mahtuu tietty määrä uusia projektia. Ajanvarauspäivän ilmoitamme hyvissä ajoin ilmaisessa uutiskirjeessämme sekä somessa. Tilaa uutiskirje alta ja saat sähköpostiisi kerran kuussa uutiskirjeemme, joka sisältää ajankohtaisia tiedotteita ajanvarauspäivistä sekä vapaista tatuointimalleista. 

Seuraathan meitä myös Facebookissa ja Instagramissa!

Ajanvarauslomakkeen täytettyäsi saat automaattisen vastausviestin sähköpostiisi onnistuneesta lomakkeen lähettämisestä! Vastaamme kaikkiin varauksiin saapumisjärjestyksessä mahdollisimman nopeasti ja tavallinen vastausaikamme on 1-7 arkipäivää. 

Älä hätäänny, jos aikoja ei riitä juuri tällä kertaa sinulle, sillä uusi ajanvaraus tulee taas seuraavassa kuussa!

Varmista tatuointiaikasi täyttämällä ajanvarauslomake yksityiskohtaisesti ja mahdollisimman kattavasti.

Lisätietojen kyselyssä kuluu aikaa, joka voi johtaa siihen, että kaikki ajat ehtivät täyttymään ennen kuin saamme tarpeeksi tietoa varataksemme sinulle sopivan ajan.

Varaa aikasi täyttämällä huolellisesti alla oleva lomake!

Ajanvaraus 8.8. alk. klo 18 20 ensimmäiselle / Jos näet tämän tekstin ajanvarauksen avauksen jälkeen ajat ovat valitettavasti loppuneet. Kiitos kiinnostuksestasi taiteeseeni, seuraava ajanvaraus on vallitsevasta tilanteesta riippuen syys-lokakuussa

Tilaa ilmainen uutiskirjeemme

Liity Dreamyinkin sisäpiiriin tilaamalla ilmainen uutiskirjeemme alta ja saat 2-6 kertaa vuodessa sähköpostiisi ajankohtaisia tiedotteita mm. ajanvaraupäivistä, kampanjoista ja vapaista tatuointimalleista!