Ajanvaraus

Tältä sivuilta löydät ajanvarauslomakkeen, jonka voit täyttää ajanvarauspäivänä. Aikoja on varattavissa 2-4 kertaa vuodessa ja ajanvaraus on 24h auki kerrallaan. Lomakkeen täytettyäsi saat automaattisen vastausviestin sähköpostiisi onnistuneesta lomakkeen lähettämisestä! Vastaamme kaikkiin varauksiin saapumisjärjestyksessä mahdollisimman nopeasti ja tavallinen vastausaikamme on 1-7 arkipäivää. Mikäli sinulla on useampi tatuointi-idea tai haluat tulla ystävän kanssa peräkkäisinä aikoina, täyttäkää vain yksi ajanvarauslomake.

Ajanvarauspäivän ilmoitamme hyvissä ajoin ilmaisessa uutiskirjeessämme sekä somessa. Tilaa uutiskirje alta ja saat sähköpostiisi 2-6 kertaa vuodessa ilmestyvän uutiskirjeemme, joka sisältää ajankohtaisia tiedotteita ajanvarauspäivistä, vapaista tatuointimalleista sekä kampanjoistamme.

Seuraathan meitä Facebookissa ja Instagramissa <3

Seuraa peruutusaikoja Facebookin suljetussa Dreamyink tatuoinnit ryhmässä, josta voit saada itsellesi ajan nopeallakin varoitusajalla.

Liity Dreamyinkin sisäpiiriin tilaamalla ilmainen uutiskirjeemme alta ja saat 2-6 kertaa vuodessa sähköpostiisi ajankohtaisia tiedotteita mm. ajanvaraupäivistä, kampanjoista ja vapaista tatuointimalleista!