Black Friday Dreamyinkissä

Hellurei arvoisa lukijani!

Black Friday, tuo yksi tunnetuimpia Amerikasta peräisin olevia alennuspäiviä on tämän viikon perjantaina 23.11., ja meillä vietetäänkin koko viikon kestäviä kampiksia.

Kaikki Saaren Taika® siivoussaippuat 10€ (norm. 10,95-13,50) Osta tästä

Siivoussaippuaa voidaan käyttää kodin kaikille koville pinnoille kuten lavuaarin ja wc-pöntön pesuun, teräkselle, kuten tiskipöytä ja -allas, hanoille, kaakeleille, hellalle, ikkunoille, peilille jne. Saippuaa voidaan käyttää sellaisenaan, raastettuna ja liotettuna suihkepulloon tai hieromalla saippuaa kostutettuun sieneen tai rättiin.

Raastan itse siivoussaippuan keittiön juustoraastimella, ja sekoitan lämpimään veteen suihkepulloon. Kuulostaa varmaan hurjan omituiselta, että joku raastaisi saippuaa suihkepulloon. Eikö sitä pesuainetta saa ihan kaupastikin valmiina? No, tämä ei olekaan mikään ihan tavallinen kaupan saippua, vaan kyseessä on upea artesaanisaippua, joka on valmistettu käsin täällä kotimaassa, nimittäin Salon upeassa saaristossa Särkisalossa <3 Omassa käytössäni tämä 120g saippua on todella riittoisaa, sillä saan siitä jopa 8 suihkepullollista pesuainetta muutaman moppiämpärillisen ohelle! Itse käytän saippuaa kovien pintojen (hella, tasot, lattiat, wc) puhdistukseen, sekä astianpesussa. Se taitaakin olla melkein ainoa pesuaine, joka sopii kaikkeen käyttöön, etkä oikeastaan tarvitse muita pesuaineita kotonasi. Käyttökohteita on useampiakin, kuten mm. nahan ja mokan puhdistus, teräspinnat, ikkunat ja lasit. Siivoussaippualla lähtee pinttyneetkin kalkkisaostumat. Minusta on ihanaa kun asunnossa ei siivouksen jälkeen haise mikään kemikaali tai liian vahva tuoksu, sillä olen hieman tuoksuherkkä. Pidän miedommista ja puhtaista tuoksuista, siksi siivoussaipuakin iskee enemmän omaan makuun! Ekologiset Saaren Taika® siivoussaippua on valmistettu käsin Suomessa 100% luonnollisista ainesosista, ne ovat luomua, vegaanisia ja eläinkokeettomia. Tuoksuvaihtoehtoina on sitrus, greippi, uutuus laventeli ja ihan vaan tuoksuton 🙂

Valmistajan omasta blogista löytyy käyttäjien kokemuksia ja palautteita siivoussaippuasta, käyhän kurkkaamaassa klikkaamalla tästä.

 

Saaren Taika® Hoitoainepalan ostajalle palashampoo -50% Osta tästä

Jokainen palashampoo ja hoitoainepala on luonnollisista ainesosista valmistettu, vegaaninen, säilöntä- ja lisäaineeton. Ne ovat täysin biohajoavia, eli ne eivät sisällä synteettisiä tuoksuja tai puhdistusaineita, jotka saattavat aiheuttaa oireita herkille ja jotka vahingoittavat luontoa joutuessaan jätevesivirtaan.

Olen käyttänyt suurinpiirtein vuoden Greippishampoota hiustenpesussa, pidän erityisesti siitä, miten hiukset voivat huomattavasti paremmin eivätkä ole yhtään niin kuivat kuin aiemmin. Hiukseni ovat nykyään todella lyhyet ja vaativat laittamista. Normaalisti olen joutunut käyttämään vahaa ja lakkaa, kun nyt hiukset ovat ryhdikkäämmät ja muotoutuvat ilmavan oloisiksi ihan ilman vahaa. Joudun käyttämään vain pienen määrän hiuslakkaa hiustenlaitossa. 🙂 Nykyisin ei tarvitse edes pestä hiuksia päivittäin, sillä ne eivät rasvoitu niin helposti. 

Saaren Taika lanseerasi hetki sitten uuden palashampoon, nimittäin Vihreä Tee & Kamomilla. Otin sen heti testiin, sillä joillakin se oli vaalentanut tukkaa. Jo yhden käyttökerran jälkeen olin myyty! Luulin, ettei Greippishampoota parempaa voi ollakaan. Tämä ihanan tuoksuinen uutuus shampoo vaahtoutuu runsaasti ja tuntuu olevan vieläkin riittoisampaa kuin aiemmat palashampoot. Kun hiukseni kuivuvat, ne tuntuvat silkin sileiltä, tuuheiltaja pehmeiltä säilyttäen kuitenkin palashampoosta jäävän ominaistuntemuksen hiuksissa. Hiukset ovat edelleen ryhdikkäämmät, helposti muotoiltavissa ja jäävät ilmaviksi <3

Saaren Taika® Greippi palashampoo pitää hiukset ilmavina ja tuuheina koko päivän kuivattamatta latvoja. Greippishampoo sopii normaaleille ja kevyesti rasvoittuville hiuksille. Greipin eteerinen öljy antaa shampoolle raikkaan tuoksun. Laventelin eteerinen öljy rauhoittaa tasapainottaa tehokkaasti päänahkaa sekä sen luonnollista öljytasapainoa, se ehkäisee myös kutinaa ja hilseilyä, sekä edistää hiusten kasvua. Sitruunan eteerinen öljy auttaa tasapainottamaan päänahan luonnollista öljyn tuotantoa, lisää kiiltoa sekä stimuloi päänahkaa.

Saaren Taika® Teepuu palashampoo on suunniteltu helposti rasvoittuville hiuksille sekä hilseilevälle tai kutiavalle päänahalle. Teepuun eteerinen öljy on antiseptista ja se auttaa päänahan ongelmiin kuten hilseilyyn ja kutinaan. Lisäksi se edistää hiustenkasvua poistamalla kuolleita ihosoluja karvatupesta.

Saaren Taika® Vihreä Tee & Kamomilla palashampoo on kehitetty erityisesti ärtyneelle päänahalle sekä päänahan psoriasiksesta kärsiville, mutta käy hellävaraisena shampoona ihan kaikenlaisten hiusten pesuun. Vihreä Tee shampoossa auttaa kuivaa ja kutiavaa päänahkaa voimaan paremmin. Se ehkäisee myös päänahan liiallista rasvoittumista. Vihreä Tee sisältää paljon antioksidantteja ja sen tiedetään ehkäisevän tulehduksia. Kamomillan eteerinen öljy shampoossa helpottaa psoriasiksen oireita, auttaa ehkäisemään hilseilyä ja rauhoittaa päänahkaa. Sen tiedetään myös ehkäisevän tulehduksia, sekä tekevän hiuksistasi kimmoisammat ja säihkyvämmät. Kamomillan eteerinen öljy myös nopeuttaa hiustenkasvua. Kamomilla saattaa vaalentaa joidenkin hiuksia.

Kaikki pyykkietikat -15% Osta tästä

Oletko törmännyt jo pyykkietikkaan? Se onkin nyt noussut pintaan ja siitä puhutaan jokapaikassa. Sitä käytetään huuhteluaineena, tunkkaisten tekstiilien raikastukseen, silityssuihkeena ja siivouksessa. Pyykkietikka käy kaikille tekstiileille, myös niille farkuille, joista myyjä sanoo, ettei huuhteluainetta saa käyttää. Minusta on aivan ihanaa, miten pyykki tuntuu pehmeältä, mutta säilyttää silti muotonsa ja pysyy ryhdikkäänä. Muistan vielä kuinka veteliä ja nuhjuisia vaatteet olivat kaupan huuhteluaineiden kanssa, hurrrr…. Myös pyyhkeet pysyvät parempina pyykkietikan kanssa, sillä tekstiiliin ei jää imukykyä heikentävää kalvoa.

Täytyy sanoa, että pyykkietikka todellakin raikastaa. Se poistaa täysin hienhajun treenivaatteista, teiniveljeni vaatteista tämän käydessä kylässä sekä miehen työvaatteista. Se poistaa jopa sen tunkkaisen hajun, joka vaatteisiin jää jos ne unohtuvat pesukoneeseen 😀 Ei sillä, että koskaan niin kävisi… No höpö höpö, minulle sattuu tuota aika-ajoin, joko en vain yksinkertaisesti jaksa ripustaa niitä tai ihan ajatuksissani ne vain jäävät koneeseen (add oireitani). Saaren Taika® pyykkietikat ovat riittoisia, sillä niihin ei ole lisätty lainkaan vettä, eli ovat siis ihan aitoa itseään! Mietoja tuoksuvaihtoehtoja on 500ml pulloissa useampia kuten esim. kukkaketo, laventeli ja raikas. Oma suosikkini on tällä hetkellä Talvi, joka kuuluu voimakkaasti tuoksuvampien 1L vuodenaikapyykkietikkojen joukkoon. Pienempiä pulloja annostellaan 1-3rkl huuhteluainelokeroon ja isoja 1/2-2rkl. Mielestäni vuodenaikapyykkietikat ovat riittoisampia, sillä niitä ei tarvitse annostella niin paljoa ja pyykki todellakin tuoksuu <3 Saaren Taialta löytyy myös pyykkisaippua, jota raastetaan pyykkipulverin sijaan pesuaineeksi pyykkikoneeseen. Se sopii myös nyrkkipyykkiin! Se on täysin biohajoava, ekologinen ja myrkytön

Pyykkietikka raikastaa myös pesukoneen jokaisella pesukerralla, poistaa kalkki- ja pesuaine jäämiä niin koneesta, kuin putkistoistakin!

Saaren Taika® pyykkietikat on valmistettu vain luonnollisista raaka-aineista, ne ovat vegaanisia ja eläinkokeettomia. Ne eivät rasita ympäristöä ja ovat täysin biohajoavia. Pyykkietikat eivät sisällä joidenkin pyykkietikoiden, huuhteluaineiden ja puhdistuaineiden usein sisältämiä kemikaaleja kuten fosfaattia, zeoliittia, rikkidioksidia, sulfiitteja, keinotekoisia tuoksuöljyjä tai -hajusteita, jotka ovat jätevesivirtaan takaisin päästyään erittäin haitallisia luonnolle ja saattavat hengitettynä tai ihokosketuksen kautta olla haitallisia myös terveydelle. Tuoksuina käyttämämme eteeriset öljyt ovat 100% luonnollisia, aromaattisia ainesosia sisältävistä kasveista, hedelmistä ja kukista valmistettuja nesteitä, jotka ovat täysin myrkyttömiä ihmisille ja luonnolle.

Pyykkietikka on pakattu kierrätettävään muovipulloon, jonka voit jättää mihin tahansa muovinkeräyspisteeseen kierrätettäväksi. Lue lisää ekologisemmista pakkausvalinnoistamme tästä.

Käyttö huuhteluaineena:

Annostele 1-3 rkl Saaren Taika pyykkietikkaa pyykinpesukoneen huuteluainelokeroon (voimakkaampia vuodenaikatuoksuja voi annostella vain 0,5rkl/koneellinen, sillä Saaren Taian pyykkietikoita ei ole valmiiksi laimennettu vedellä).
Raikastaa, pehmentää, kirkastaa värejä, vähentää nukkaantumista ja lemmikkien karvojen tarttumista. Samalla neuraloi pesuainejäämiä sekä tekstiileistä että pyykinpesukoneesta. Soveltuu myös urheiluvaatteille!

Treenivaatteiden yms raikastamiseen:
Urheiluvaatteiden ja muiden raikastusta vaativien tekstiilien liotukseen. 0,5-1dl Saaren Taika pyykkietikkaa (esim. laventeli tai Piparminttu) per 5-10litraa vettä, anna liota n. 30 min. ja pese sen jälkeen normaalisti pyykkikoneessa.

Siivoukseen:
Laimenna Saaren Taika pyykkietikkaa vedellä suihkepulloon ja siivoa/pese kodin kovat pinnat kuten laatat, teräkset yms. Laimennussuhde 1/20-2/10.

Tunkkaisten tekstiilien, kenkien, kassien jne raikastamiseen:
Saaren Taika pyykkietikka raikastaa tunkkaiset tekstiilit, joita ei voi pestä kuten verhot, patjat, lenkkarit, treenikassin jne. Laimenna suihkepulloon noin 1/10-5/10 pyykkietikkaa (esim. Laventeli tai Piparminttu) ja loput vettä, suihkuttele tunkkaiselle tekstiilille ja anna haihtua.
Muista käyttää sellaista pyykkietikkaa (esim. Saaren Taikaa) joka ei sisällä keinotekoisia hajusteita, keinotekoiset hajusteet saattavat usein aiheuttaa ärsytystä iholla tai hengitettynä!

Käyttö silitykseen:
Annostele suihkepulloon 10-50% Saaren Taika pyykkietikkaa (esim. Ruusu tai Kukkaketo) ja loput vettä, suihkuta silitettävälle tekstiilille.

Käyttö kuivausrummussa:
Annostele suihkepulloon 10-50% Saaren Taika pyykkietikkaa ja loput vettä, suihkuta n. 2-10 suihkausta märkiin/kosteisiin tekstiileihin.

Väriä päästävien vaatteiden pesemiseen:
Lisäämällä 1 tl Saaren Taika pyykkietikkaa per 10l vettä voi vähentää värien irtoamista tekstiilistä. Mikäli vaate edelleen päästää väriä, lisää Saaren Taika pyykkietikkaa myös huuhteluveteen.

Lue lisää käyttövinkkejä: https://www.saarentaika.com/ohjeita/

Kiitos kun vilkaisit blogiini!

Tarjoukset ovat voimassa 25.11.2018 asti, tai niin kauan kun tavaraa riittää. Tarjoukset vaihtelevat päivittäin, joten pysyppä kuulolla ja nappaa omasi!

Vieraile verkkokaupassamme tästä

-Veera

%d bloggaajaa tykkää tästä: