Ekologista siivoamista! – Marseille siivoussaippua

Ihanaa aurinkoista viikkoa sinulle!

Huh! Sain juuri koko huushollin siivottua. Olen jo pitkään harmitellut miehelleni, että tarvitsisi tehdä kunnon siivous ja käydä kaikki tavaraa pursuavat kaapit läpi sekä siivota karmivat pölyt huonekalujen alta. En kuitenkaan ole löytänyt sitä palavaa kipinää aloittaakseni moista operaatiota, sillä koirankarvoja ja hiekkaa tassuista on kuin saharan aavikolla, nimittäin yhden koiran sijaan meillä majailee myös Novan hurmaava ”poikaystävä” Fredo. Hoitohauvamme omistaja lähti vaihtoon ulkomaille ja minä hullu päätin, että otamme Fredon hoitoon siksi aikaa. Siinä ei edes kauheasti mieheni mielipidettä kysytty heh, toisaalta nyt on molempien pää alkanut kääntyä mahdollisesti toisen koiran hankintaan. On ne kuolakamut vaan niin ihania! <3

Suloinen Nova <3
Hurmaava Fredo <3

Aloitinkin ihanan keväisen päivän haukkaamalla keuhkot täyteen raikasta ilmaa koirien kanssa koirapuistossa mieheni mennessä töihin. Hauvelit leikkivät sielunsa täydestä ja nauttivat väliajoin auringon paisteessa hiekalla maaten. Kotiin päästyämme molemmat lösähtivätkän sänkyyn nukkumaan täysin uupuneina. Ihana ulkoilma ja auringonvalo piristi omaa mieltäni niin kovasti, että löysin sen todella kadonneen siivousintonikin.

Ekologinen ”Marseille” Siivoussaippua

Aloitin raastamalla ihanaa luontoystävällistä Saaren Taika ”Marseille” siivoussaippuaa, jonka sekoitin lämpimään veteen suihkepulloon. Kuulostaa varmaan hurjan omituiselta, että joku raastaisi saippuaa suihkepulloon. Eikö sitä pesuainetta saa ihan kaupastikin valmiina? No, tämä ei olekaan mikään ihan tavallinen kaupan saippua, vaan kyseessä on upea artesaanisaippua, joka on valmistettu käsin täällä kotimaassa, nimittäin Salon upeassa saaristossa Särkisalossa <3 Omassa käytössäni tämä pienempi kokoinen 120g saippua on todella riittoisaa, sillä saan siitä jopa 8 suihkepullollista pesuainetta! Itse käytän saippuaa kovien pintojen (hella, tasot, lattiat) puhdistukseen sekä astianpesussa. Se taitaakin olla melkein ainoa pesuaine, joka sopii kaikkeen käyttöön, etkä oikeastaan tarvitse muita pesuaineita kotonasi. Käyttökohteita on useampiakin, kuten mm. nahan ja mokan puhdistus, teräspinnat, ikkunat ja lasit sekä wc. Minusta on myös ihanaa kun asunnossa ei siivouksen jälkeen haise mikään kemikaali tai liian vahva tuoksu, sillä olen hieman tuoksuherkkä. Pidän miedommista ja puhtaista tuoksuista, siksi siivoussaipuakin iskee enemmän omaan makuun! Ekologinen siivoussaippua valmistuu muuten aivan täysin luonnollisista ainesosista ja onkin myös vegaaninen eikä vahingoita luontoa.

Hellan tahra
Siivoussaippualla puunattu pikku keittiöni
Marseille siivoussaippuaa astianpesussa
Ihanan puhtaat astiat <3

Tuotteen löydät nyt myös pikkuruisesta eko-verkkokaupastani täältä<3

Valikoimastamme löydät tatuointi-lahjakorttien lisäksi aidosti ekologisia luontoa vahingoittamattomia tuotteita, joiden jokainen ainesosa on lueteltu suomeksi pakkauksessa sekä nettisivuilla. Kaikki Saaren Taika-tuotteet on valmistettu käsin Suomessa 100% luonnollisisista ainesosista ja ovat vegaanisia.

Metsän lumo saippua-alunen 120x80mm

Kiitos kun poikkesit lukemaan blogiani! Hyvää sunnuntaita! <3

-Veera