Ekologista siivoamista! – Saaren Taika siivoussaippua

Ihanaa aurinkoista viikkoa sinulle!

Huh! Sain juuri koko huushollin siivottua. Olen jo pitkään harmitellut miehelleni, että tarvitsisi tehdä kunnon siivous ja käydä kaikki tavaraa pursuavat kaapit läpi sekä siivota karmivat pölyt huonekalujen alta. En kuitenkaan ole löytänyt sitä palavaa kipinää aloittaakseni moista operaatiota, sillä koirankarvoja ja hiekkaa tassuista on kuin saharan aavikolla, nimittäin yhden koiran sijaan meillä majailee myös Novan hurmaava ”poikaystävä” Fredo. Hoitohauvamme omistaja lähti vaihtoon ulkomaille ja minä hullu päätin, että otamme Fredon hoitoon siksi aikaa. Siinä ei edes kauheasti mieheni mielipidettä kysytty heh, toisaalta nyt on molempien pää alkanut kääntyä mahdollisesti toisen koiran hankintaan. On ne kuolakamut vaan niin ihania! <3

Suloinen Nova <3
Hurmaava Fredo <3

Aloitinkin ihanan keväisen päivän haukkaamalla keuhkot täyteen raikasta ilmaa koirien kanssa koirapuistossa mieheni mennessä töihin. Hauvelit leikkivät sielunsa täydestä ja nauttivat väliajoin auringon paisteessa hiekalla maaten. Kotiin päästyämme molemmat lösähtivätkän sänkyyn nukkumaan täysin uupuneina. Ihana ulkoilma ja auringonvalo piristi omaa mieltäni niin kovasti, että löysin sen todella kadonneen siivousintonikin.

Saaren Taika Siivoussaippuan voit käyttää sellaisenaan, ”tahra-stickinä” tai raastaa ja liottaa suihkepulloon tai pesuveteen.

Aloitin raastamalla ihanaa luontoystävällistä Saaren Taika siivoussaippuaa, jonka sekoitin lämpimään veteen suihkepulloon. Kuulostaa varmaan hurjan omituiselta, että joku raastaisi saippuaa suihkepulloon. Eikö sitä pesuainetta saa ihan kaupastikin valmiina? No, tämä ei olekaan mikään ihan tavallinen kaupan saippua, vaan kyseessä on upea artesaanisaippua, joka on valmistettu käsin täällä kotimaassa, nimittäin Salon upeassa saaristossa Särkisalossa <3 Omassa käytössäni tämä 120g saippua on todella riittoisaa, sillä saan siitä jopa 8 suihkepullollista pesuainetta! Itse käytän saippuaa kovien pintojen (hella, tasot, lattiat) puhdistukseen sekä astianpesussa. Se taitaakin olla melkein ainoa pesuaine, joka sopii kaikkeen käyttöön, etkä oikeastaan tarvitse muita pesuaineita kotonasi. Käyttökohteita on useampiakin, kuten mm. nahan ja mokan puhdistus, teräspinnat, ikkunat ja lasit sekä wc. Minusta on myös ihanaa kun asunnossa ei siivouksen jälkeen haise mikään kemikaali tai liian vahva tuoksu, sillä olen hieman tuoksuherkkä. Pidän miedommista ja puhtaista tuoksuista, siksi siivoussaipuakin iskee enemmän omaan makuun! Ekologinen siivoussaippua valmistuu muuten aivan täysin luonnollisista ainesosista ja onkin myös vegaaninen ja biohajoava eikä vahingoita vesielöitä päästessään takaisin luontoon.

Saaren Taika siivoussaippuaa on saatavilla kolmea eri tuoksua, Sitrus, Greippi ja Laventeli. Tiesitkö, että eteerisillä öljyillä on oikeasti hyötyä siivouksessa?

Sitrus siivoussaippuassa käytetty seetripuun eteerinen öljy paitsi raikastaa tehokkaasti, toimii myös ötököiden karkottajana. Se auttaa ehkäisemään erilaisia homeita ja sieniä. Seetripuun eteerinen öljy rauhoittaa myös mieltä ja kehoa. Sitruunaruohon eteerinen öljy on antibakteerista ja se puhdistaa kotisi ilmaa vähentämällä ilmassa olevia bakteereja, allergeeneja ja viruksia. Sitruunaruohon eteerinen öljy tekee kodistasi puhtaan ja raikkaan! Sitä käytetään myös tuholaisten torjuntaan. Rosmariinin eteerinen öljy auttaa poistamaan poistaa bakteerit ja virukset kodistasi. Se on antibakteerista ja antiseptista, sekä jättää jälkeensä raikkaan miellyttävän tuoksun.

Laventeli siivoussaippuan eteerinen öljy tulee nimensä mukaisesti laventelista, joka on antibakteerista ja antiseptista. Se poistaa tehokkaasti hajuja. Desinfioivana ainesosana se antaa tehokkuutta erityisesti keittiön ja wc:n puhdistukseen. Laventelin eteerinen öljy myös torjuu hyöteisiä.

Greippi siivoussaippuassa käytetty greipin eteerinen öljy on tehokas antibakteerinen aine ja siksi se on täydellinen tuote kodin puhdistamiseen ja desinfiointiin. Greippi Siivoussaippua käy kodin kaikkien pintojen puhdistamiseen, mutta erityisen tehokas se on esim. työtasojen desinfioinnissa ja kylpyhuoneen kosteuden ja pesuaineiden aiheuttamien jäämien puhdistamisessa! Lisäksi greipin eteerinen öljy täyttää ilman miellyttävällä sitrushedelmän aromilla. Greipin eteerisellä öljyllä on myös erittäin myönteinen vaikutus mielen virkeyteen. Kun käytät Greippi Siivoussaippuaa voit myös nauttia muista greipin eteerisen öljyn tuomista hyödyistä.

Hellan tahra
Siivoussaippualla puunattu pikku keittiöni
Marseille siivoussaippuaa astianpesussa
Ihanan puhtaat astiat <3

Tuotteen löydät asiantuntevasta Saaren Taikaan painottuneesta verkkokaupastani täältä<3

Valikoimastamme löydät tatuointi-lahjakorttien lisäksi aidosti ekologisia luontoa vahingoittamattomia tuotteita, joiden jokainen ainesosa on lueteltu suomeksi pakkauksessa sekä nettisivuilla. Kaikki Saaren Taika-tuotteet on valmistettu käsin Suomessa 100% luonnollisisista ainesosista ja ovat vegaanisia.

Metsän lumo saippua-alunen 120x80mm

Kiitos kun poikkesit lukemaan blogiani! Hyvää sunnuntaita! <3

-Veera

 

%d bloggaajaa tykkää tästä: