Ennenäkemätön tatuointistudio avaa ovensa elokuussa Lietoon

Heippa arvoisa lukijani!

Blogin kirjoittaminen osaltani on hieman jäänyt lähiaikoina, nimittäin olen kehitellyt selkeitä verkkosivuja juuri sinulle. Loihdin itse nämä omat verkkosivuni, joilla nytkin surffailet lueskelemassa tätä blogia 🙂 Luettuasi tämän kirjoitukseni, kannattaa kurkata valikosta päivittyneeseen galleriaan, uudistuneeseen etusivuun sekä täysin uuteen sivuun ”Hinnoittelu”, josta löydät tekemilleni tatuoinneille hintaesimerkkejä kuvien kera.

Lupauduin myös tekemään kollegalleni Joker the tattoo shopin humoriikkaa täynnä olevalle Jussille verkkosivut. Tällä hetkellä minulta puuttuukin vain etusivun lyhyt esittely, galleria sekä sivuston otsakkeen kuva. Eli kaikki se olennainen 😅 No, enköhän nekin saa pian valmiiksi! Tietenkin kirsikkana kakun päälle olen hamstrannut vielä yhdet verkkosivut työn alle; Jams Tattooworld & Art galleryn. Oletkin varmaan huomannut jo Dreamyinkin sosiaalisesta mediasta, että olemme muuttamassa elokuussa uusiin tiloihin aivan Liedon keskustaan aivan Jams-baarin viereen. Uuden liiketilamme nimeksi tulee Jams Tattooworld & Art gallery. Nuorimpana meistä (22-vuotiaana) ymmärrän eniten tämän maagisen internetin päälle, joten olen vastuussa verkkosivujen lisäksi myös Jams Tattooworldin Facebookista sekä Instagramista. Siinä onkin minulle puuhaa hetkeksi 😀

Mikä ihmeen liike tämä hehkuttamani Jams Tattooworld sitten on? Se on osa Liedon Jams-baarin toimintaa ja tarjoamme uutuutena alueellamme tatuointistudion lisäksi helposti lähestyttävän ja viihtyisän olohuonetyyppisen seurustelupaikan, jossa voit tutustua tatuointien salaperäiseen maailmaan, nauttia herkullista ruokaa ja juomaa, tai vaikka rentoutua kylmällä huurteisella. Toivotamme tervetulleiksi kaikenikäiset vierailijat! Jams Tattooworldissa toimii kaksi yritystä, eli minä (Dreamyink) ja Joker the tattoo shop (Jussi). Tatuoimisen osalta vain liiketila vaihtuu ja ”oheispalvelut” lisääntyvät, mutta yhteydenotto sekä koko tatuointiprosessi pysyy sinulle samanlaisena. Minulle voi laittaa tuttuun tapaan viestiä kysymyksissä kuin ajanvarauksissakin vaikka sähköpostitse, Instagramissa, Facessa tai missä ikinä törmäätkään minuun netissä taikka livenä!

Elokuussa avautuvasta tatuointistudiosta pääset kulkemaan Jams-baarin puolelle, joka tarjoaa päivisin viihtyisän kahvilaympäristön kaikenikäisille ja iltaisin täysikäiset voivat nauttia tuopin huurteista baarissa hymyssä suin! Voit valita myös herkullisen välipalan tai ruuan talon suussasulavista antimista, nimittäin tarjolla on suolaista ja makea välipalaa sekä mm. wings-annoksia. Jamssista saa myös erikoiskahvit, teet sekä tietenkin kaakaota <3 Tatuointiasiakkaillemme tarjoamme lämpimät juotavat ilmaiseksi.

Suuren tatuointistudion puolella artistit työskentelevät omissa looseissa, joissa on yksityisyyttäsi kunnioittaen sermit, jotka laitamme halutessasi kiinni. Tatuoitavan luvalla voit seurata tatuoimista suurista lasi-ikkunoista Jams-kahvilabaarin puolelta. Pääset siis tutustumaan tatuoimisprosessiin sekä artisteihin aivan läheltä!

Paikalle saapuminen on sinulle helppoa ja vaivatonta. Meillä sinun ei tarvitse ajaa korttelirundia etsiessäsi parkkipaikkaa, juosta siirtämässä parkkikiekkoa tai maksaa pysäköinnistä. Auton saa suoraan studiomme eteen ja vielä ilmaiseksi! Myös bussilla matkustavat pääsevät perille nopeasti ja vaivattomasta Fölibussilla nro 6 Turun keskustasta.

Tatuointistudiosta tulet löytämään myös täysekologisen ja 100% luonnollisen Saaren Taika-tuoteperheen! Elokuussa voit siis tilata Dreamyink-verkkokaupasta ja noutaa tuotteesi liikkeestämme tai tulla tutustumaan tuotteisiin kanssani.

Täytyy kyllä myöntää, että olen aivan täpinöissäni ja kiitollinen, sillä perustin 21-vuotiaana yritykseni ja olen toiminut yrittäjänä vasta yhdeksän kuukautta. Tänä lyhyenä aikana olen ylittänyt yli 2000 tykkäystä Facebookissa, lanseerannut ainoan kotimaisen tatuointivoiteen (joka on 100% luonnollinen ja vegaaninen!) yhteistyössä Saaren Taian kanssa sekä tarjoan uutuutena, tai ainakin melko uutena juttuna koko Suomen alueella vegaanisia tatuointeja. Äitini on ollut aivan mahtava antaessaan 14-vuotiaan tyttärensä tehdä tatuointeja itselleen. Olinkin aikoinani koko Suomen nuorin tatuoija ja tällä hetkellä olen Turun nuorin tatuointialan ammattilainen <3 Iso kiitos siitä kuuluu just sulle ihosi luottamisesta tai siitä, että seuraat mua somessa! Kiitos sulle <3<3

Olen myös ollut enemmän kuin tyytyväinen työympäristööni. Työkaverina minulla on humoristinen Jussi, joka on pyörittänyt omaa liikettään Joker the tattoo shoppia Turussa jo loistokkaat 10-vuotta ja ihan syystä, onhan hän yksi Turun arvostetuimpia sekä ennenkaikkea mukava artisti. Elokuussa pääsen mukaan työskentelmään ennennäkemättömään Jams Tattooworldiin ja olemaan osa tajunnanräjäyttävää tatuointistudiota, joka tarjoaa sinulle kaiken; upeat iänikuiset taiteet ihollesi (myös vegaanisesti), ruokaa ja juomaa, ilmaisen pysäköinnin, mahdollisuuden seurata, nähdä ja tutustua tatuoimiseen, Saaren Taika-tuotteet sekä mitä uskomattomimpia tapahtumia, joissa vain taivas on rajana <3 Lista varmasti kasvaa vielä, katsotaan mitä kaikkea me kehitämme tässä matkan varrella sinulle!

Toivotan sinut lämpimästi tervetulleeksi viihtymään, tutustumaan sekä tatuoitavaksi! <3 Muistathan ottaa kaverisi mukaan 🙂

-Veera