Ihanaa alkanutta viikkoa sinulle <3

Eteläisessä osassa Suomea sijaitsee Salo. Monelle ei ihan ensimmäisenä tulisi mieleen merenrantakaupunki, vaikka rantaviivaa onkin melkein kolme kertaa enemmän kuin Helsingillä. Salolla on myös kaunis saaristo, josta merkittävin on Särkisalon saariryhmä, jossa on kolme isompaa saarta ja monta pienempää. Suurin saarista on Isoluoto, jossa sijaitsee aikoinaan sortunut Förbyn kaivos. Aivan kaivoksen vieressä on kaivoksen työntekijöille rakennettu piskuinen kylä ja siellä pienessä kaivoskylässä sijaitsee myös Saaren Taika™. Tässä idyllisessä saaristossa luonnon ja ihmisen yhteiselo on vuosisatojen aikana nivoutunut lähes saumattomaksi. Saarilla voit tavata kotkan, karhun, kauriin ja hylkeenkin, ja villieläimet tevehtiätkin heti ulko-ovelta astuttaessa.

Saaren Taika™ on puhtaiden, tuoreiden ja ekologisten luonnonkosmetiikan- sekä ekosiivoustuotteiden valmistaja Särkisalosta. Tuotteiden suunnittelun lähtökohtana ovat puhtaat ja vähäiset ainesosat, sekä tuotteen turvallisuus niin käyttäjälle, kuin luonnollekin. Ideat tuotteisiin kumpuavat merestä, saariston herkästä luonnosta, sekä entisaikojen toimivista ja hyviksi havaituista resepteistä, joissa ei keinotekoisia ainesosia vielä tunnettu. Saaren Taian tuotevalikoima on vegaaninen, eli tuotteissa käytetään ainoastaan kasvisperäisiä ainesosia, eikä tuotteita tai raaka-aineita testata eläimillä. Saaren Taika™ tuotteet valmistetaan käsin aina muutaman kappaleen erissä, laadukkaista aineksista tarkkaan valittuihin käyttökohteisiin. Tuotteet valmistetaan luontoa ajatellen ja luontoa mahdollisimman vähän rasittaen.

Saaren Taikaa myyvät ihanat pienet liikkeet ja yrittäjät, joilta saat asiantuntemusta tuotteille sekä henkilökohtaista palvelua.

Dreamyink-tatuointivoide on kehitetty yhteistyössä Saaren Taian kanssa tarkkaan valituista ainesosista tatuoinnin jälkihoitoon. Tatuointivoiteen Sheavoi on eettisesti tuotettu Afrikan savanneilla kasvavien karitepuiden hedelmistä, puhtailla menetelmillä kerättyä ja valmistettua ihoa ravitsevaa voita, jossa on tallella kaikki puhtaan karitevoin parantavat ja hoitavat ainesosat eikä se sisällä mitään jäämiä keinotekoisista kemikaaleista eikä puhdistus/valkaisuaineista. Sillä on kermainen väri ja hieman vahva tuoksu.

Täällä koto-Suomessa Sheavoi valmistetaan tarkasti valvotuissa olosuhteissa, käsin tehokkaiksi ihon- ja hiustenhoitotuotteiksi. Sheavoita ei missään vaiheessa altisteta minkäänlaisille kemiallisille toimenpiteille, eikä sitä kuumenneta valmistusvaiheessa niin, että sen sisältämät ravintoaineet katoavat.

Tatuointivoiteessa käytetty helokkiöljy vahvistaa ihosoluja ja lisää kosteutta. Se rauhoittaa ihoa sekä vähentää tulehduksia, ihon punaisuutta, turvotusta ja ihon arkuutta. Laventeli edistää solujen uudistumista sekä rauhoittaa ihoa. Kamomilla rauhoittaa kutisevaa ja ärtynyttä ihoa sekä edistää tehokkaasti rikkoutunutta ihoa paranemisessa.

Saaren Taika voiteet valmistetaan “on-demand”eli ne ovat tuorekosmetiikkaa, jotka valmistetaan muutama päivä ennen kuin ne toimitetaan jälleenmyyjille. Tämän ansiosta voiteisiin ei ole tarvetta lisätä säilöntäaineita! Tatuointivoide säilyy 6kk valmistuksesta.

Voidetta voi ostaa verkkokaupastani sekä liikkeestämme osoitteessa Hyvättyläntie 8, Lieto.

INCI: Butyrospermum Parkii Shea Butter Karitevoi, Oenothera Biennis (Evening Primrose) Oil Helokkiöljy, Lavandula Angustifolia, (Lavender) Oil Laventelin eteerinen öljy, Anthemis Nobilis Oil (Chamomille) Kamomillan eteerinen öljy 99,5% Luomu

Käyttäjien palautteita huippusuositusta Dreamyink-tatuointivoiteesta:

– tosi mahtava tuo sun rasva! Ihanaa, kun se vaan sulaa iholle, eikä tarvitse yhtään hinkata.

– AIVAN IHANA siis en oo ikinä törmänny vastaavaan voiteeseen, heti ku tota laitto nii kirvely ja polttelu loppus ja levittyy ku unelma. Ja tuoksuherkkänä toi on nii ihanan mieto ja ei tosiaankaan paljoa tarvinnu laittaa et riitti koko kuvan päälle nice job!

– Rasva on miellyttävän tuoksuinen, helppo levittää ja todella riittoisaa! Rasva kosteuttaa, mutta ei tahri vaatteita.
Hinta-laatu suhde kohdillaan. Rasva rauhoittaa välittömästi ihoa ja helpottaa kutisemista. Olen todella tyytyväinen ja suosittelen kokeilemaan!

– Toimis todella hyvin ja rauhoitti kipua tatuoinnissa mikä oli kipeellä paikalla!

– Parantuminen kesti yllättävän vähän aikaa. Kaikin puolin tosi tyytyväinen kyseiseen voiteeseen, plussana sen ihanan hento tuoksu ja helppo sekä kivuton levitys.

– Kymmenen päivää rasvasin tolla ja leima on jo parantunut! Jättää siistin jäljen, on riittoisa ja parantaa tatuoinnin tosi nopeesti!

– Tää on huisi! Helppo levittää, imeytyy hyvin ja tatuointi voi loistavasti. Atooppinen vegaani on hyvin tyytyväinen.

– Tälle kyllä vahva suositus, levittyy helposti, imeytyy hyvin ja tuoksuu ihanalle 😍

– Tuote lupaa rauhoittaa herkkää vastatatuoitua ihoa ja lievittää kutinaa ja tämä voide todellakin toimii kuin unelma. Voide sulaa ihanasti eikä ihoa tarvitse painaa, plussaa myös kevyestä laventelin ja kamomillan tuoksusta! 😍 Tatuoinnit parantuivat nopeasti eikä väriä irronnut juuri ollenkaan verrattuna muihin tatuointivoiteisiin!

– Kokeilin ensimmäistä kertaa Dreamyink-tatuointivoidetta tuoreimpaan tatuointiini. Voide sulaa iholle, joka tekee siit miellyttävän ja todella helpon levittää. Tatuointi myös parantui todella nopeasti. Voide lievittää kutinaa ja rauhoittaa ihoa! Tykkäsin! 💎

– Kävin noin kaksi viikkoa sit ottamassa lisää kuvaa käteen, siinä samalla paranneltiin vanhaa kuvaa. Normaalisti mulla kestää sen kuukauden et tatuointi on täysin parantunut. Päätin sit koittaa tätä helokkiöljyä jota mun tatuoitsija mulle suositteli. Kymmenen päivää rasvasin tolla ja leima on jo parantunut! Jättää siistin jäljen, on riittoisa ja parantaa tatuoinnin tosi nopeesti! Suosittelen jokaiselle tätä!
Kiitos @dreamyink jälleen hyvästä työstä ja rasvasta! ❗️❗

Pakko muuten sanoo et toi tatuointivoide oli ihan parasta 😍 neljässä päivässä kaikki ne “rämmäleet” lähti, eikä kutissu yhtään ku muisti rasvata pari kertaa päivässä. Aikasemmin toi jälkihoito on ollu ihan tuskaa 😄 Oon käyttäny sitä myös huulirasvana ku mul on suupielet aina halki, yhessä yössä paranee 😍😊

Tiesitkö, että Dreamyinkistä saat halutessasi tatuointisi kokonaan vegaanisesti? Kyllä! Me tarjoamme arvosi ja elämäntapasi huomioiden täysin vegaanisia tatuointeja.

-Veera