Kotimainen & 100% luonnollinen Saaren Taika

Hejsan ihana lukijani!

Oletkin varmaan huomannut päivityksieni joukosta ekologisen Saaren Taika-tuotesarjan. No mikäs se sitten on?

Saaren Taika™ on särkisalolainen luonnonkosmetiikan ja pyykkietikan valmistaja, jonka ajatuksena on valmistaa tuotteita joiden käyttö ei kuormita luontoa. Tuotteiden jokainen ainesosa on lueteltu sekä pakkauksessa, että tuotteen kuvauksessa kotisivuilla, näin tiedät aina varmasti, että käyttämäsi tuotteen kaikki ainesosat ovat luonnollisia ja luontoa vahingoittamattomia. Saaren Taialla on kilpailijoihin nähden poikkeuksellisesti koko valikoima 100% luonnollinen ja 100% vegaaninen.

Kaikki tuotteet valmistetaan käsityönä pienissä erissä oman perheen voimin, jossa itsekin työskentelen tuotantoapulaisena aina kun ehdin. Nyt mietit varmasti; Kuulunko perheeseen? Kyllä, valmistaja on itseasiassa äitini! <3 Saankin olla todella ylpeä, sillä olen pienestä asti seurannut äitini tarpomista siitä hirmuisestä väkivaltaisesta suhteesta, josta minäkin sain kärsiä monia vuosia ja sen aiheuttamasta masennuksesta äidilleni ja minulle. Olen myös seurannit kuinka työttömästä äidistäni tuli pienyrittäjä.

Kaikki alkoi alkoi eräänä alkutalvena vuonna 2012, kun äitini oli ehtinyt pitää muutamia menestyksekkäitä valokuvanäyttelyitä ja myynyt niiden kautta teoksiaan. Tämä myynti sai kuitenkin pian rinnalleen valokuviin perustuvat kodintavarat kuten design-saunamittarit ja -seinäkellot ja myöhemmin paljon, paljon muuta.

Tuotteiden myyntiä edistääkseen hän ideoi Salon alueen käsityöläisille oman verkkokaupan; Salon Sydämen joka paisui kattamaan pian koko Suomen käsityöläiset ja hyvin pian myös suomalaista luonnonkosmetiikkaa.
Pian äitini siirtyikin kokonaan käsityötuotteista luonnonkosmetiikkaan ja muutti kaupan nimeksi Butik-O, koska samaan aikaan perheeni muutti kauemmas Salosta, Salon saaristoon Isoluodolle eikä Salon Sydän -nimi tuntunut enää omalta. Butik-O olikin oikeasti Butik Ö, eli kauppa saaressa tai saaren kauppa.

Täällä saaressa äitini pohti enemmän jätevesiasioita ja kehitteli täysekologisen huuhteluaineen eli Saaren Taika pyykkietikan. Siihen aikaan markkinoilla ei ollut kuin kaksi muuta pyykkietikkavalmistajaa, joista kummankaan tuotteet eivät olleet täysekologisia. Tähän väliin Saaren Taika sopi oikein hyvin ja istui äitini ideologiaan, sekä käyttötarkoituksiin paremmin kuin hyvin!

Saaren Taialla onkin aivan uskomaton tarina, sillä koko yritys on perustettu nollabudjetilla! Luit ihan oikein, NOLLAbudjetilla, yrityksellä ei siis koskaan ole ollut lainaa, starttirahaa, vierasta pääomaa, eikä pääomaa laisinkaan. Pelkkä käsillä tekemisen vimma!

Nykyisin Saaren Taikaa myyvät ihanat pienet liikkeet ja yrittäjät, joilta saat asiantuntemusta tuotteille sekä henkilökohtaista palvelua. Jälleenmyyjiä onkin jo n.200 Suomessa ja kaksi ulkomailla, nimittäin Saksassa ja Ruotsissa. Aika siistiä vai mitä?

Saaren Taian perustajan, Johannan/äitini, mielestä ennen vanhaan osattiin. Hän onkin kirjoittanut nettisivuillaan:

’’Oli niksit ja konstit millä kaikki saatiin toimimaan. Sitten tuli turhat kemikaalit, jotka markkinoitiin ja myytiin meille tehokkaampina ja parempina, mutta pikkuhiljaa onkin selvinnyt miten haitallisia ne oikeastaan ovatkaan, ja olen iloisena seurannut ihmisten siirtymistä takaisin luonnollisempiin ja yksinkertaisempiin asioihin, noihin, jotka itselläni ovat aina, ihan lapsesta saakka, ollut lähellä sydäntä!

Tänään saankin luotsata yhtä ehkäpä Suomen aidointa ja avoiminta ekologisiin ja luonnollisiin tuotteisiin keskittynyttä yritystä; Saaren Taikaa!’’

Kun kehitimme toimivan ja menestyksekkään Dreamyink-tatuointivoiteen (joka on tietenkin 100% luonnollinen ja vegaaninen), ajattelin että minäkin voisin myydä Saaren Taika tuotteita. Avasin hienomman ja suuremman verkkokaupan, josta voiteen lisäksi löytyy lahjakortit tatuointeihin sekä aidosti ekologiset Saaren Taika tuotteet.

Mitä tuotteita Saaren Taialla on?

Täysekologiset Pyykkietikat

Saaren Taika pyykkietikat eivät sisällä muiden huuhteluaineiden ja puhdistuaineiden usein sisältämiä kemikaaleja, jotka saattavat hengitettynä tai ihokosketuksen kautta olla haitallisia sekä luonnolle, että terveydelle, kuten fosfaattia, zeoliittia, rikkidioksidia, sulfiitteja, keinotekoisia tuoksuöljyjä tai -hajusteita.

Artesaanisaippuat ja Palashampoot

Saaren Taika artesaanisaippuat ovat aitoja käsintehtyjä saippuoita, ne valmistetaan Isoluodon saarella Salon saaristossa, laadukkaista aineksista ja vain muutaman kappale kerrallaan.

Saippuoiden valmistuksessa käytetty vesi on tutkittua puhdasta suomalaista pohjavettä, suoraan Särkisalon jykevien kallioiden uumenista ilman klooria tai muitakaan puhdistus- ja lisäaineita. Saippuat eivät siis missään kohtaa altistu millekään puhdistus- tai lisäaineelle!

Ekosiivous

Ekologinen ja turvallinen Saaren Taika Siivoussaippua sisältää vain saippuoitua oliiviöljyä ja -kookosöljyä, vettä, sekä saippuoitumisprosessin aikana syntyvää glyseriiniä.

Siivoussaippuaa voidaan käyttää kodin kaikille koville pinnoille kuten lavuaarin ja wc-pöntön pesuun, teräkselle, kuten tiskipöytä ja -allas, hanoille, kaakeleille, hellalle, ikkunoille, peilille jne, se sopii oivasti myös nahalle, mokalle, silkille, villalle ja muille aremmille tekstiileille.

Saaren Taika pyykinpesuun tarkoitettu pyykkisaippua on valmistettu luonnollisesta kookosrasvasta, se on täysin biohajoava, ekologinen ja myrkytön. Pyykkisaippuassa ei ole saippuoitumatonta rasvaa, jota iholle tarkoitettuihin saippuoihin on jätetty.

Voiteet

Saaren Taika Sheavoi on eettisesti tuotettua Afrikan savanneilla kasvavien karitepuiden hedelmistä, puhtailla menetelmillä kerättyä ja valmistettua ihoa ravitsevaa voita, jossa on tallella kaikki puhtaan karitevoin parantavat ja hoitavat ainesosat, eikä se sisällä mitään jäämiä keinotekoisista kemikaaleista eikä puhdistus/valkaisuaineista.

Sheavoita ei missään vaiheessa altisteta minkäänlaisille kemiallisille toimenpiteille.

Voidedeodorantit

Saaren Taika™ voidedeodorantit ovat alumiinittomia ja osa soodattomia. Ne on kehitetty herkkäihoisille jokapäiväiseen käyttöön ja niissä käytetyt ainesosat tukevat ihon terveyttä, neutraloivat ihon bakteereja (jotka aiheuttavat hienhajua), sekä kosteuttavat ihoa. Soodattomina tai vähän soodaa sisältävinä ne ovat erittäin hyvin siedettyjä.

Deodorantit on pakattu elintarvikekelpoisiin kierrätettäviin alumiinirasioihin joista ei irtoa mitään deodorantteihin. Alumiinirasia suojaa myös päivänvalolta ja pidentää deodorantin säilyvyyttä.

Saaren Taian valikoimamme kasvoi juuri muutamalla uutuustuotteella, nimittäin vielä tuoksuvammat pyykkietikat Kesä ja Kevät sekä ruusun tuoksuisen voidedeodorantti Morocon. Uudet pyykkietikat ovat saatavilla litran pulloissa ja jättävät pyykit entistä tuoksuvimmiksi. Löydät valikoimastamme myös miedommat tuoksut sekä ihan hajusteettoman pyykkietikan 😊

Voidedeodorantti Morocco sisältää hoitavina ainesosina sheavoita ja jojobaöljyä sekä ihoa hoitavaa ja pehmentävää viinirypeläänsiemeöljyä. Deodorantissa käytetty kaakaovoi neutraloi hienhajua sekä hoitaa ihoa. Tuotteessa on myös kosteutta imevää tärkkelystä, bakteereja neutraloivaa merisuolaa, tuoksuja neutraloivaa teepuun eteeristä öljyä ja tehoaineena sooda.

Saaren Taian tarinaan voit tutustua tarkemmin heidän kotisivuillaan osoitteessa www.saarentaika.com

Saaren Taika tuotteet löydät tatuointilahjakorttien lisäksi Dreamyink-verkkokaupasta täältä.

Kiitos kun luit ja mukavaa alkanutta viikkoa! <3

-Veera