Kuinka varaan ajan Dreamyinkiin?

Tatuointiajat on varattavissa ajanvarauspäivinä. Näitä päiviä on n. kerran kuukaudessa ja niistä ilmoitetaan etukäteen Facebookissa ja Instagramissa.
Ajanvarauspäivänä voit täyttää ajanvarauslomakkeen kotisivuillamme www.dreamyink.fi/ajanvaraus. Nopeuttaaksesi ajanvarausprosessia tulisi lomake täyttää huolellisesti ja kattavasti.
Lähetettyäsi lomakkeen, saat sähköpostiisi automaattisen vastausviestin onnistuneesta lähetyksestä. Käyn läpi jokaisen varauksen saapumisjärjestyksessä ja vastaan niihin hinta-arvion ja vapaiden tatuointiaikaehdotusten kera. Huomioithan, että saamasi hinta-arvio on vain arvio ja tatuoinnin lopullinen hinta voi alittaa tai ylittää saamasi hintatiedon riippuen tatuoinnin tekoon käytetystä ajasta.

Mahdollisista peruutusajoista ilmoitan Facebookin suljetussa Dreamyink-tatuoinnit ryhmässä, tässä linkki; https://www.facebook. com/groups/1612794768755824

Asiakas hyväksyy tatuointistudiomme ehdot ja sitoutuu noudattamaan niitä varaamalla ajan Dreamyinkiin. Tutustu ehtoihimme täällä.

Hinnasto 1.8.2020 varattuihin aikoihin

Tatuoinnin hinnoittelu perustuu tatuointityöhön käytetttyyn aikaan (tatuointimallin suunnittelu, iholle painaminen, työpisteen valmistelu, tatuoiminen, tuoreen tatuoinnin suojaus, hoito-ohjeiden läpikäynti, asiakaspisteen desinfiointi)
  • Tuntiveloitus tatuointityölle on 100€ minimiveloituksen ollessa 100€. Minimihinta sisältää tunnin työn.
  • Vegaaninen tatuointi lisäveloitus edellisiin hintoihin 20€/tatuointikerta
  • Tatuoinnin suunnittelu minimihinta 10€ ja maksimihinta 100€
  • Hinnat sisältävät arvonlisäveron 24 %.

Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin.

Tatuointien suunnittelu

Suunnittelemme tatuoinnit pääsääntöisesti yhdessä asiakkaan kanssa tälle varatulla tatuointiajalla. Näin takaamme, että saat yksilöllisen ja henkilökohtaisen tatuoinnin toiveidesi mukaan oikean kokoisena ja mallisena. Mallia suunnitellaan niin kauan, kunnes asiakas ja tatuoija ovat tyytyväisiä lopputulokseen. Asiakas ei ole velvollinen ostamaan suunniteltua tatuointia, jos se ei miellytä.

Kuinka valmistaudun tatuointiin?

Takaakseni parhaan mahdollisen lopputuloksen upealle tatuoinnillesi, suosittelen rasvaamaan tatuoitavaa aluetta kosteusvoiteella kahdesti päivässä kahden viikon ajan ennen tatuointiaikaasi.

Tatuointiin valmistaudut lepäämällä ja syömällä hyvin sekä pukeutumalla asianmukaisesti ottaen huomioon tatuoitavan alueesi. Tatuointimuste ei  lähde vaatteista pesussa pois. Suosittelen jättämään tatuoitavan alueen ihokarvat ajamatta, me hoidamme sen. Jos kuitenkin epiloit tai vahaat ihokarvat tatuoitavalta alueelta tee se vähintään viikkoa ennen tatuointiaikaasi, sillä em. karvanajotavat voivat aiheuttaa allergiaa tai ihoreaktion, avata ihohuokosia tai aiheuttaa sisäänpäin kasvavia karvoja.

Tatuoinnin teko vie oman aikansa, joten voit jutustelun lisäksi kuunnella lempimusiikkiasi kuulokkeistasi tai selata sosiaalista mediaa. On suositeltavaa ottaa mukaan (etenkin isommissa kuvissa) pientä naposteltavaa tai välipalaa, sekä sokeripitoista juotavaa.

Ilmoitathan tatuoijallesi, jos sinulla on vakava perussairaus, lääkitys/ immuunijärjestelmään vaikuttava lääkitys, olet raskaana tai sinulla on jotakin muuta, jonka luulet vaikuttavan tatuoimiseen!

Kuinka peruutan varatun tatuointiajan?

Varattu aika tulee peruuttaa sähköpostitse veera@dreamyink.fi, soittamalla tai tekstaamalla numeroon 0401837312 viimeistään yhtä vuorokautta (24 tuntia) ennen varattua aikaa.

Äkillisissä sairastapauksissa vaadimme lääkärintodistuksen.

Peruuttamatta jätetystä, liian myöhään peruutetusta tai käyttämättä jääneestä ajasta laskutamme 50% hinnastomme mukaan määräytyvästä hinnasta eli tuntiperusteisesta veloituksesta varatun ajan pituuden mukaan.

Takuu

Tatuoinneillamme on kolmen kuukauden (3kk) takuu tatuoinnin teosta, jonka aikana tulee varata takuuhuollolle aika, jolloin kuvan korjaus- ja vahvistustyö voidaan tehdä veloituksetta edellyttäen, että hoito-ohjeita on noudatettu. Takuuhuolto sisältää tatuoinnin ehostusta/viimeistelyä uudenveroiseksi, jos paranemisvaiheessa ilmenee tatuoinnista puuttuvan väriä tai esim. ääriviiva katkeaa. Jos asiakas haluaa lisätä tatuointiin jotain, niin tulee tämän maksaa siitä hinnastomme mukaisesti.

Valitettavasti takuu ei kata tiettävästi kuluvia, eli heikon musteenpidätyskyvyn omaavia paikkoja, kuten sormet/kämmenselkä, nilkoista alaspäin, kyynärpäät ja polvet.

Hoito-ohjeiden noudattamatta jättäminen näkyy tatuoinneissa, jolloin asiakas on velvollinen kustantamaan korjauksen itse.

Asiakas on vastuussa tatuoinnin jälkihoitoon liittyvistä asioista, sekä mahdollisista komplikaatioista (väriallergia, tulehdus yms.) ja niiden hoitoon liittyvistä kustannuksista. Asiakkaan tulee pukeutua tatuointiin sopivasti eikä tatuoija ole vastuussa tatuointimusteella tuhriintuneista vaatteista eikä ole velvollinen korvaamaan niistä aiheutuvia kuluja.

Jos epäilet komplikaatiota (tulehdus, allergia jne…) ole yhteydessä tatuoijaasi tai lääkäriin jatko-ohjeita varten.

Vegaaninen rauhoittava Dreamyink-tatuointivoide on valmistettu ympäristöystävällisesti 100% luonnollisista ainesosista.

Se on suunniteltu ehkäisemään ihotulehduksia, rauhoittamaan vastatatuoitua arkaa ihoa, edesauttamaan paranemista, hillitsemään kutinaa ja levittymään mahdollisimman miellyttävästi. Voide sulaa iholle ja levittyy ihan hellällä sipaisulla ohueksi kerrokseksi. Dreamyink-tatuointivoide on erittäin riittoisaa, imeytyy nopeasti, eikä tahri vaatteita.

Lue tatuointivoiteesta lisää ja kurkkaa käyttäjien palautteet täältä. Voiteen voit ostaa liikkeestä tai verkkokaupastamme.

Kiitos, että luit! Mukavaa kesää ja tervetuloa tatuointiin toteuttamaan yhdessä iänikuista taidetta ihollesi <3

-Veera

%d bloggaajaa tykkää tästä: