Piirtämisen huumaa; millaisia tatuointimalleja sinä haluaisit?

Heippa taas arvoisa lukijani!

Ajattelin tulla pikaisesti päivittelemään vähän kuulumisia ja kertomaan itseäni mullistavasta päivityksestä piirtämisessäni.

Nyt kun minulla on loma ja paljon luppoaikaa olenkin kaiken muun häslingin ohella piirtänyt paljon. Päivitin vanhan piirtopöytäni tablettiin ja ostin procreate sekä amaziograph piirto-ohjelmat. Olenkin aivan täysin hurahtanut niihin sekä tietenkin ihan perinteiseen piirtämiseen. Minusta on aivan mahtavaa keretä toteuttamaan itseään ja luoda kivoja ideoita!

Amaziographilla saa luotua upeita symmetrisiä kuvioita, näin myös mandaloiden teko on nopeutunut ja tullut mielekkääksi. Myös kaikenlaiset muut symmetriset kuviot onnistuvat nyt vain kynän heilautuksella.

Pidän paljon korutyylisistä tatuoinneista ja olenkin tämän saanut suunniteltua ja minulla on useita ideoita vielä päässäni jotka aion toteuttaa mahdollisimman pian.

Olen viimeaikoina hurahtanut neotraditional sekä traditional tyylisiin värillisiin kuviin ja luonut useita malleja niihin liittyen. Lisää malleja näet sosiaalisesta mediasta (facebook, instagram, nettisivut).

Procreate ohjelma nopeuttaa huomattavasti hahmotteluvaihetta sekä lopullista ääriviivatyötä. Pidän kuitenkin henkilökohtaisesti enemmän puuväreillä värittämisestä kuin digitaalisesta värityksestä. Voi toki olla, että olen jo niin tottunut perinteiseen ja uuden oppiminen vie aikaa.

Mielessäni pyörii myös paljon day of the dead-kasvoja, joita haluaisin myös toteuttaa ja teenkin niihin pohjautuen muutamia malleja vielä loman aikana.

Valmiita ja vapaita malleja voi kurkata sosiaalisesta mediasta (facebook, instagram, nettisivut). Mallit tatuoidaan vain kerran, mutta niitä voidaan käyttää mallikuvina myös muille tatuoinneille ja luoda erilainen tatuointi joka pohjautuu tähän alkuperäiseen malliin. Kaikki muutokset ovat siis mahdollisia!

Kyselisinkin nyt ideoita sinulta ja toivoisinkin, että kertoisit ideasi viestillä facebookkiin tai instagramiin. 

Millaisia tatuointimalleja sinä haluaisit nähdä?

Kiitos kun luit ja kuulemisiin taas!

-Veera