TARJOUS blogin lopussa | Aikuisen ihon hoito kotimaisilla ja luonnollisilla Saaren Taika tuotteilla

Heippa, arvoisa lukijani ruudun toisella puolella!

Ikääntymisen ensi merkit näkyvät iholla, sillä iho on ensisijainen este sisäisen ja ulkoisen välillä. Aikuinen tai ikääntyvä iho on usein kuiva, epätasainen, kalpea, löysä ja juonteikas, jossa saattaa myös esiintyä pigmenttihäiriöitä. Ikääntynyt iho on rakenteellisten ja toiminnallisten muutosten seurausta, joka johtuu ihon ikääntymisestä.

Ikääntyminen on kahden pääprosessin seuraus; sisäinen vanheneminen ja ulkoinen vanheneminen. Sisäinen vanheneminen on luonnollinen prosessi johon vaikuttaa geenit, hormonit ja aineenvaihdunta, kun taas ulkoista vanhenemista lisää erityisesti tupakointi, kemikaalit ja ultraviolettisäteily. Reaktiiviset happilajit näyttelevät keskeistä osaa ulkoisessa vanhenemisessa. Pitkäaikaisen ja jatkuvan ultravioletti altistuksen jälkeen ihon oma antioksidanttijärjestelmä on ns. tyhjä. Seurauksena siitä alkaa oksidatiivista stressiä esiintyä, joka johtaa dna: n, ihon proteiinien ja muiden komponenttien kontrolloimattoman hapettumisreaktion aiheuttamaan ihon vanhenemiseen. Vanhenemisen merkit ovat hyvin samankaltaisia, kuin luonnollisessa vanhenemisessa, mutta ovat näkyvillä huomattavasti nopeammin ja selvemmin. Ihon vanhenemisen nopeutumiseen vaikuttavat myös lääkitys, säteilyt, huono elämäntapa (epäterveellinen ruokavalio, stressi, tupakointi, alkoholi).

Vaikka ikääntyminen tapahtuu kaikissa ihon kerroksissa, on se näkyvintä dermiksessä tyypillisenä kollageenin, ihon elastiinikuitujen ja hyaluronihapon puutteena.

Ikääntyvä iho on ohenevaa ja se näyttää hyvin samankaltaiselta päältä kuin kuiva iho, sillä ikääntyvä iho saattaa usein hilseillä heikentyneen ihon suojakerroksen ja kosteustasapainon vuoksi. Vanhenevalla iholla on noin 20% ohuempi dermis ja siten myös solujen ja verisuonten määrä on vähentynyt. Tämä johtaa riittämättömään ravinteiden ja hapen kuljetukseen, joka johtaa mm. ihon kalpenemiseen.

Jotta voit ymmärtää ihosi tilaa, täytyy ensin ymmärtää ihon monimutkaisuus, sekä mitkä ovat oikeanlaiset kosmeettiset tuotteet ihollesi, jotta voit tukea sen terveyttä ja kauneutta.

Ikääntyvälle iholle suunniteltuja Saaren Taika saippuoita ovat Karpalo Luksus Spa saippua (sisältää Avokadoöljyä, jossa on paljon mm. A, B, D ja E-vitamiineja, sekä aminohappoja, jonka vuoksi se sopii erittäin hyvin mm. ikääntyvän ihon hoitoon), Tyrni Luksus Spa saippua (tyrniuutteen tiedetään auttavan taistelussa ikääntymisen merkkejä vastaan) ja Metsähinen saippua ( Männyn eteerinen öljy auttaa myös taistelemaan ikääntymistä vastaan).

Ikääntyvälle iholle suunniteltuja Saaren Taika voiteita ovat Makadamiaöljy Sheavoide (Makadamiaöljyn sisältämät  rasvahapot auttavat ihoasi uudistumaan, tekevät ihostasi kimmoisamman, sekä auttavat taistelussasi ikääntymisen merkkejä vastaan), Monoi de Tahiti voide (sisältää mm. Kookosöljyä jolka auttaa taistelussa ikääntymisen merkkejä vastaan ja mm. Vaniljan eteeristä öljyä joka on hyvin antioksidanttista ja tekee siitä verrattoman aineen estämään ja palauttamaan vapaiden radikaalien aiheuttamia ihovaurioita, jotka edesauttavat ihon ennenaikaista ikääntymistä), Tyrnivoide (tyrniuutteen tiedetään auttavan taistelussa ikääntymisen merkkejä vastaan) ja Manteliöljy Sheavoide (Manteliöljyn sisältämät E-vitamiini ja rasvahapot taistelevat ikääntymisen merkkejä vastaan).

Löydät nämä ikääntyvän ihon hoitoon suunnitellut tuotteet ja koko muun Saaren Taian valikoiman verkkokaupastamme Neiti Kuu. Käytä koodi IHO20 kassalla ja saat -20% alennuksen blogissa mainituista tuotteista (Karpalo Luxus Spa, Tyrni Luxus Spa, Metsähinen, Mantelishea, Makadamia, Monoi & Tyrnivoide). Alennus on voimassa 17.3. asti, eikä sitä voi yhdistää muihin alennuksiin eikä hyvitetä jälkikäteen.

Kiitos kun luit! Mukavia shoppailuhetkiä! <3

– Veera

%d bloggaajaa tykkää tästä: