Tatuointimallien päivitystä ja viimeinen lomaviikko

Heippa arvoisa lukijani!

Sain eilen hurjan motivaatiobuustin kun tajusin että lomaa on jäljellä enää kuusi päivää. Tämä aiheutti minussa hurjan ajatuksen että on niin paljon omia asioita hoidettavana, etten millään ehdi tehdä kaikkea. Pikkuveljeni tulee perjantaina meille hoitoon ja jouluna mennään yhdessä isovanhemmillemme. Heräsinkin tänään jo kuudelta siivoamaan, paketoimaan viimeiset lahjat sekä päivittämään nettisivuille vapaita tatuointimalleja.

Eilen assistenttikoirani kanssa käytiin ulkoilemassa ja kukkakaupassa. Kaupasta löytyi ihania pieniä mehikasveja, joita minun oli pakko hamstrata kotiini. Käytin näitä myös kuvatessani piirrustuksiani. Pidän todella paljon maanläheisistä asioista ja hennosta värimaailmasta. Nova tuli parvekkeelle tarkkailemaan piirrustuksiani, etteivät ne vaan lennä tuulen mukana pois.

No, kuinkas sattuikaan että tietokoneesta hajosi näytönohjain. Hetken sitä kirosin ja ajattelin että päiväni on pilalla, kaikki on pilalla ja aikatauluni saatika suunnitelmani ei pidä. Tajusin kuitenkin että Olympus PEN kamerassani on Wi-Fi ominaisuus, jolla kuvat saa siirrettyä suoraan puhelimeen. Ostin hiljattain tabletin piirtämistä varten, mutta olen myös yhdistänyt siihen kaikki yritykseni liittyvät asiat. Siispä latasin tablettiin kameran ohjelman sekä adobe lightroomin. Ei mennyt kauaa kun kuvat olivat tabletissa, muokattu ja kuvakoko pienennetty. Huh mikä helpotus!

Uusia vapaita tatuointimalleja voit kurkata kansiosta VAPAAT MALLIT potfoliossa.

Kiitos kun luit, palataan taas!

-Veera & assistenttikoira Nova