Tilaa ilmainen uutiskirjeemme – Saat ensimmäisenä tiedon ajanvarauspäivästä!

Heippa!

Olet varmaan huomannutkin, että olemme siirtyneet monelle tatuoijalle tuttuun ajanvarauspäivään. Avaamme kalenterin ajanvarauksille 3-6 kertaa vuodessa yhdeksi päiväksi, jolloin varaamme aina 3-4 kuukautta täyteen. Näistä päivistä ilmoitamme hyvissä ajoin uutiskirjeessämme ja somessa, jotta halukkaat voivat merkata kalenteriinsa päivän ylös. Ajanvarauspäivinä voit täyttää rauhassa ja huolellisesti ajanvarauslomakkeen verkkosivuillamme. Lähetettyäsi lomakkeen saat automaattisen vastausviestin sähköpostiisi lomakkeesi onnistuneesta lähettämisestä! Vastaamme kaikkiin varauslomakkeen lähettäneille sähköpostitse saapumisjärjestyksessä 7 arkipäivän sisällä ja ehdottelemme vapaita tatuointiaikoja. Lomakkeella on kysytty kaikki oleellinen tieto, mitä tatuointi-ideastasi tarvitsemme. Emme ota mitään ennakko- tai varausmaksua etukäteen, mutta käyttämättä jääneestä/peruuttamattomasta ajasta laskutamme puolet hinnastomme mukaisesti. Ajanvarauslomaketta täyttäessäsi tulee sinun hyväksyä tatuointistudiomme ehdot, jotka löydät lomakkeesta ja täältä.

Suunnittelemme tatuoinnit pääsääntöisesti yhdessä asiakkaan kanssa tälle varatulla tatuointiajalla. Näin takaamme, että saat yksilöllisen ja henkilökohtaisen tatuoinnin toiveidesi mukaan oikean kokoisena ja mallisena. Mallia suunnitellaan niin kauan, kunnes asiakas ja tatuoija ovat tyytyväisiä lopputulokseen.

Sähköposti on yrityksemme virallinen asiointitapa ja suojaa niin asiakasta kuin toiminnanharjoittajaakin. Sähköpostiketjut löytyvät nopeasti ja helposti, kuin myös niiden sisältämät tarvittavat tiedot halutusta tatuoinnista sekä menneistä tatuoinneista. Sähköpostissa pystymme panostamaan yksilölliseen sekä henkilökohtaiseen asiakaspalveluun, jotta saisit miellyttävän kokemuksen palvelustamme.

Emme vastaa tatuointeja koskeviin Facebook-, Instagram-, Whatsapp- tai tekstiviesteihin lukuunottamatta Dreamyink Facebook -sivua. Jos sinulla ilmenee jotakin kysyttävää tai haluat peruuttaa aikasi, paras yhteydenottotapa on sähköpostitse veera@dreamyink.fi tai viestitse suoraan yrityksen Dreamyink Facebook sivulle. Vastaamme sähköposteihin ja viesteihin saapumisjärjestyksessä ja vastausaika on n.1-7 arkipäivää.

Koska haluan keskittää aikani täysin taiteeseeni eli tatuointien tekoon sinun ihollesi ja kunnioittaakseni asiakkaani ostamaa aikaa sekä mahdollistaakseni miellyttävän, rauhallisen ja parhaimman mahdollisimman tatuointikokemuksen, en vastaa puheluihin kesken tatuoinnin ja siksi pidän puhelinta työpäiväni aikana äänettömällä. Soitan kyllä takaisin niin pian kuin mahdollista.

Jos et halua missata ajanvarauspäivää, kannattaa tilata ilmainen uutiskirjeemme sähköpostiin. Pääset tilaamaan sen verkkosivustomme alapalkista tai sivulta www.dreamyink.fi/ajanvaraus. Voit peruuttaa tilauksen koska tahansa. Uutiskirje sisältää ajankohtaisia tiedotteita mm. tulevista ajanvarauspäivistä, kampanjoista ja vapaista malleista.Kiitos, kun luit!

Psst! Voit halutessasi liittyä Facebookin suljettuun Dreamyink tatuoinnit ryhmään josta voit saada itsellesi peruutusajan tatuointiin 🙂

Loisteliasta alkanutta viikkoa <3

-Veera

%d bloggaajaa tykkää tästä: