Uudistunut verkkokauppa – Lasku & osamaksulla tatuointilahjakortit!

Hyvää alkanutta viikkoa!

Yhteistyössä Saaren Taika™ kanssa kehittämämme vegaaninen Dreamyink-tatuointivoide sai niin suuren suosion ja todella paljon positiivista palautetta, joten ajattelin ottaa valikoimaani myös muita saman valmistajan tuotteita <3

Verkkokaupasta löydätkin nyt luonnollista täysekologista pyykkietikkaa, jota käytetään pyykin huuhtelussa ja tunkkaisten tekstiilien raikastamisessa, tekstiilejä silitettäessä, kalkkisaostumien poistamisessa esim. pesukoneesta. Pyykkietikka sopii huuhteluaineeksi vauvanvaatteista treenivaatteisiin ja lähes kaikkeen sillä välillä. ADDstä ja masennuksesta oireilevana saatan joskus unohtaa tai jättää jaksamattomuuttani pyykit päiväksi koneeseen, tosin nykyään en ota siitä enempää stressia tai ahdistu, sillä pyykkietikka poistaa tunkkaisenkin hajun ja jättää pyykit raikkaiksi <3

Suositun Dreamyink-tatuointivoiteen lisäksi voit ostaa myös useita erilaisia voiteita koko vartalollesi kuin myös jaloillesi. Voiteet valmistetaan käsin menetelmällä, jolla pystytään säilyttämään kaikki sheavoin hoitavat ja parantavat ainesosat.

Saaren Taika™ Sheavoi on eettisesti tuotettua Afrikan savanneilla kasvavien karitepuiden hedelmistä, puhtailla menetelmillä kerättyä ja valmistettua ihoa ravitsevaa voita, jossa on tallella kaikki puhtaan karitevoin parantavat ja hoitavat ainesosat, eikä se sisällä mitään jäämiä keinotekoisista kemikaaleista eikä puhdistus/valkaisuaineista.  Sillä on kermainen väri ja hieman vahva tuoksu.
Täällä koto-Suomessa Sheavoi valmistetaan tarkasti valvotuissa olosuhteissa, käsin tehokkaiksi ihon- ja hiustenhoitotuotteiksi. Sheavoitamme ei missään vaiheessa altisteta minkäänlaisille kemiallisille toimenpiteille, eikä sitä kuumenneta valmistusvaiheessa niin, että sen sisältämät ravintoaineet katoavat.

Saaren Taian™ Sheavoit sisältävät puhtaan Sheavoin kaikki A- ja E-vitamiinit, UV suojan (n. SK6), rasvahapot kuten palmitiini-, steariini- ja linolihapot (Omega-6 rasvahappo) sekä muut iholle ja hiuksille tärkeät hoitavat ainesosat. 

Sheavoita (karitevoi) käytetään kasvojen, käsien ja vartalon iholle sekä hiuksille sen erinomaisten kosteuttavien ainesosien vuoksi. Tämän lisäksi se auttaa mm. ekseeman, psoriasiksen ja aknen hoidossa. Se pehmentää kovettumia, ehkäisee ihon ja päänahan kutinaa, sieni-infektiota, ryppyjä, finnejä, ihotulehduksia ja se auttaa myös auringonpolttamiin, nivelkipuihin, reumatismin hoidossa, ihottumien- ja raskausarpien hoitamisessa.

Sheavoita on käytetty vuosisatojen ajan ryppyjä vähentävänä aineena. Shea-voi sisältää iholle välttämättömiä rasvahappoja sekä vitamiineja A ja E, jotka edesauttavat säilyttämään ihon joustavuutta ja kimmoisuutta. Sheavoilla on myös luonnollinen auringonsuojakerroin SK 6.

Valikoimastamme löydät nyt myös soodattomia voidedeodorantteja sekä nahan puhdistuksesta aina ikkunoihin asti sopivaa ekologista Marseille siivoussaippuaa ja imurointipuuteria, joka raikastaa tehokkaasti tekstiilejä. Itse saan sillä kahden koiran hajut pois sohvasta ja mieheni jalkahikiset kengätkin tuoksumaan puhtaalle ja raikkaalle! <3

Miehestä puheen ollen löydät valikoimastani miesten kesken todella suositun rasvanäpin saippuan, joka poistaa käsistä vaikeatkin pinttymät. Se soveltuu esim. autonkorjaajille, kalastajille ja muille joiden käsissä on pinttynyttä likaa tai tuoksuja.

Täydellisen kokoonpanon upealle artesaanisaippuallesi saat kauniilla kotimaisella Metsän Lumo saippua-alusella. Aluset on valmistettu lepästä, joka on ympäristöystävällisesti lämpökäsitelty lisäämään pinnan hygieenisyyttä vähentämällä ravinteita bakteerikasvua varten, korostaen puun kaunista tasaista väriä sekä parantamalla sen kestävyyttä kosteutta vastaan.

Metsän lumo saippua-alunen 120x80mm

Voit myös ostaa helposti lahjakortin itseäsi miellyttävään laadukkaaseen tatuointiin (100-400e) verkkokaupastamme. Teemme myös uutuutena, tai ainakin aika uutena juttuna koko Suomen alueella vegaanisia tatuointeja. Siinä kaikki asiakkaan iholle laitettava materiaali on vegaanista ja kaikki käytettävistä tarvikkeista myös!

Maksutapoina hyväksymme perinteisten verkkopankkimaksujen lisäksi kätevästi Collector laskulla tai osamaksulla, jolla saat jopa 60 päivän maksuajan. Voit nyt maksaa laskusi kätevästi kuun lopussa, sillä maksuaikaa saat ostopäivästä seuraavan kalenterikuukauden viimeiseen päivään asti. Se vähentää maksumuistutuksia ja lisää asiakastyytyväisyyttä. Voit myös valita osamaksun haluamaksesi ajaksi, jopa 36 kuukaudeksi.

Kaikki Saaren Taika™ tuotteet valmistetaan käsin Suomessa 100% luonnollisista ainesosista, ne ovat vegaanisia ja eläinkokeettomia.

Tervetuloa uudistuneeseen pieneen eko-verkkokauppaani! <3 Vieraile kaupassa.

-Veera