Värikkäästi kohti kevättä

Hyvää kevään alkua ihana lukijani!

Lumet alkaa olla sulaneet ja kasvillisuus heräilemään. Muutamat ovatkin bongailleet jo ensimmäisiä leskenlehtiä auringon pilkiestäessä pilvistä lämmittämään. Päivätkin ovat jo pidentyneet huomattavasti. Omalla kohdallani olen viettänyt enemmän aikaa ulkona, istuttanut taimia taimilaatikoihin ja innostunut palavasti väreistä. Tilasinkin juuri aivan ihanan setin tatuointimusteita, nimittäin pastellivärejä!

Samalla kun huolehdin taimistani seuraten niiden kasvua on asuntoni muutkin kasvit alkaneet reagoimaan ikkunoista paistavaan aurinkoon ja alkaneet itsekin kukoistamaan enemmän. Pikkuhiljaa olen kerännyt talven kynttilät säilöön ja hamstrannut enemmän kasveja kotiini. Yleensä minulla on ollut kotonani vain helppohoitoisia kasveja, sillä unohdan kastella niitä ja ne kuolevat. Nyt vuoden sisään olen oppinut hoitamaan niitä ohjeiden mukaisesti ja seuraamaan niiden vointia paremmin. Kotootani löytyy nykyään myös maljakkokimppuja. Niiden ihanat kukat ja värit piristävät sekä rauhoittavat kyllä mieltä huomattavasti. Kasvit myös inspiroivat aiheeseen liittyviin tatuointeihin ja oikeastaan haluaisinkin tällä hetkellä tehdä vielä enemmän kukka-aiheisia tatuointeja.

Mulla on muutama ihan lemppari tatuointi tästä viime-ajoilta ja ideoita näille riittäisi mielin määrin!

Inspiroidun vähän väliä piirtelemään myös omia mallejani, jotka ovat vapaina tatuoitavaksi. Näitä kuvia voi kurkata portfoliostani.

Vielä lisää hypetyskuvia pastellimusteistani!

Kiitos kun luit <3 Jatketaan värikkäästi kohti kevättä!

-Veera