Tatuoiminen on käsityötä ja iänikuista upeaa taidetta sinun ihollesi, jonka toteutamme hyödyntäen vuosien saatossa harjaantunutta ammattitaitoamme.

Pyrin olemaan aina tavoitettavissa sähköpostitse, Instagramissa, Facessa tai missä ikinä törmäätkään minuun netissä taikka livenä, sillä haluan palvella sinua nopeasti ja vaivattomasti. Pidän sinut aina ajan tasalla tapahtumistamme sekä kuulumisistamme niin sosiaalisessa mediassa, kuin kirjoittaen monia ihastuttanutta blogiani. Mikäli haluat pysyä kartalla aivan kaikesta niin Dreamyink tatuoinnit Facebook-ryhmä on just oikee paikka sulle! Liittyessäsi saat aina ilmoituksen julkaisuista ryhmässä ja pääset ensimmäisten joukossa hyödyntämään peruutusajat sekä myös kampanjat!

Studiollemme saa myös poiketa milloin vaan höpöttelemään, ideoimaan ja nauttimaan kupin kahvia.

Maksamme verot ja muut lakisääteiset maksut kuten ne kuuluvat ja kaikki käyttämämme ohjelmat ovat laillisia. Musiikinkuuntelun Teosto-maksut on maksettu ja vakuutuksemme ovat kunnossa. Kannamme vastuun asiakkaan turvallisuudesta; käytämme vain maailmanlaajuisesti käytössä olevia laadukkaita ja turvallisiksi testattuja tatuointimusteita sekä neuloja. Emme tingi laadusta saadaksemme itsellemme enemmän voittoa. Liiketilamme on terveystarkastajan tarkastama ja hyväksymä.

Varausmaksu on 50e-100e riippuen tatuointisi arvioidusta loppusummasta. Kyse ei ole siitä, ettemme luottaisi asiakkaisiimme, mutta joskus aikoja varataan eikä paikalle saavuta, jolloin pienyrittäjä menettää sen ajan palkan. Varausmaksu hyvitetään tatuoinnin lopullisesta hinnasta.

Tatuoinnin hinta muodostuu erilaisista kuluista kuten liiketilan vuokra, työvälineet, tarvikkeet, vakuutukset/eläkemaksut, verot sekä monet muut kuukausittaiset kulut. Tatuointitoimintaan liittyy myös paljon työtä varsinaisen tatuoinnin lisäksi mm. asiakaspisteen puhtaanapito ja välineiden sterilointi. Tämä kaikki on otettu huomioon lähtöhinnassa, joka on 80e suuruinen ja kattaa alle tunnin työn. Huomioithan, että myös tatuointisi suunnittelu on työtä. Isompien tatuointien tuntihinta on 100e.

Varatessasi aikaa tatuoinnillesi, voit pyytää hinta-arvion. Tämä on suuntaa antava summa tatuoinnillesi, mutta ei sitova. Hinta voi siis jäädä alle tai ylittyä riippuen tatuointisi koosta, paikasta, ja suunnitteluun menevästä ajasta.

Hinnat sisältävät 24% Alv.

Tatuoimme maksimissaan neljä tuntia kerrallaan, sillä yleensä kipukynnys tulee vastaan 3-4h kuluttua ja saattaa keskeyttää tatuoinnin teon.

Vegaanisissa tatuoinneissa hintaan lisätään 20e, sillä vegaaniset välineet maksaa usein enemmän kuin tavalliset. Osa tuotteista vaatii noudon kauempaa tai erikoisverkkokaupasta tilaamista, jolloin aiheutuu lisäkuluja.

Tarjoamme tatuoinneillemme vuoden (12kk) väritakuun, jonka aikana tatuointien korjaus- ja vahvistustyöt tehdään veloituksetta. Takuu ei kuitenkaan kata tiedettävästi kuluvia paikkoja kuten sormet ja jalkapöydän sivut. Näistä poikkeuksista kerromme sinulle aikaa varatessasi.

Hinnoitteluesimerkkejä

Käytetty aika 4h

-Suunnittelu, valmistelu, teko, siivous

Käytetty aika 3h

-Suunnittelu, valmistelu, teko, siivous

Käytetty aika 2h

-Suunnittelu, valmistelu, teko, siivous

Käytetty aika 50min

-Suunnittelu, valmistelu, teko, siivous