Hinnoittelu

Tatuointien hinnoittelu perustuu tatuointityöhön käytettyyn aikaan

Tatuoinnin hinta

Tatuoiminen on käsityötä ja iänikuista upeaa taidetta sinun ihollesi, jonka toteutamme hyödyntäen vuosien saatossa harjaantunutta ammattitaitoamme.

Tatuoinnin hinta muodostuu erilaisista kuluista kuten esim. liiketilan vuokra, työvälineet, tatuointitarvikkeet, vakuutukset/eläkemaksut, korttimaksupääte + provisiomaksut, mainonta, verot sekä monet muut kuukausittaiset kulut. Tatuointitoimintaan liittyy myös paljon työtä varsinaisen tatuoimisen lisäksi mm. asiakaspisteen puhtaanapito, välineiden sterilointi, sosiaalisen median ylläpito sekä paperityötä. Tämä kaikki on otettu huomioon lähtöhinnassa.

Hinnoittelu

Tatuoinnin hinnoittelu perustuu tatuointityöhön käytettyyn aikaan.

Tuntiveloitus tatuointityölle on 120€ minimiveloituksen ollessa 100€. Minimihinta sisältää tunnin työn.

Vegaaninen tatuointi lisäveloitus edellisiin hintoihin 20€/tatuointikerta

Tatuoinnin suunnittelu 100€ (alle tunnin töissä suunnittelu sisältyy hintaan)

Hinnat sisältävät arvonlisäveron 24 %.

Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin.

Ajanvarauksen yhteydessä tekemäsi pyynnön perusteella annamme tatuoinnillesi suuntaa antavan ei-sitovan hintatiedon. Tatuoinnin hinta voi alittaa tai ylittää saamasi hintatiedon riippuen tatuointisi koosta, paikasta sekä tatuointityöhön ja suunnitteluun käytetystä ajasta.

Maksutavat

Voit maksaa tatuointisi liikkeessämme käteisellä, yleisimmillä pankki- ja luottokorteilla tai tilisiirrolla paikanpäällä.

Takuu

Tatuoinneillamme on kolmen kuukauden (3kk) takuu tatuoinnin teosta, jonka aikana tulee varata takuuhuollolle aika, jolloin kuvan korjaus- ja vahvistustyö voidaan tehdä veloituksetta edellyttäen, että hoito-ohjeita on noudatettu. Mikäli asiakas haluaa lisätä tatuointiinsa jotain, tulee siitä maksaa hinnastomme mukaisesti.

Valitettavasti takuu ei kata tiettävästi kuluvia kehon alueita, kuten sormet/kämmenselkä, nilkoista alaspäin, kyynärpäät ja polvet.

Hoito-ohjeiden noudattamatta jättäminen näkyy tatuoinneissa, jolloin asiakas on velvollinen kustantamaan tatuoinnin korjauksen itse.

Asiakas on vastuussa tatuoinnin jälkihoitoon liittyvistä asioista, sekä mahdollisista komplikaatioista (väriallergia, tulehdus yms.) ja niiden hoitoon liittyvistä kustannuksista. Asiakkaan tulee pukeutua tatuointiin sopivasti eikä tatuoija ole vastuussa tatuointimusteella tuhriintuneista vaatteista eikä ole velvollinen korvaamaan niistä aiheutuvia kuluja.

Jos epäilet komplikaatiota (tulehdus, allergia jne…) ole yhteydessä tatuoijaasi tai lääkäriin jatko-ohjeita varten.

Hinnoitteluesimerkkejä

Kaikki tatuointimme suunnitellaan paikanpäällä yhdessä asiakkaan kanssa. Tatuointiemme hinnat koostuvat suunnittelusta ja tatuointityöstä.

200€

250€

400€

Tatuoinnin hinta

500€