Hinnoittelu

Tatuoiminen on käsityötä ja iänikuista upeaa taidetta sinun ihollesi, jonka toteutamme hyödyntäen vuosien saatossa harjaantunutta ammattitaitoamme.

Tatuoinnin hinta muodostuu erilaisista kuluista kuten liiketilan vuokra, työvälineet, tarvikkeet, vakuutukset/eläkemaksut, korttimaksupääte, verot sekä monet muut kuukausittaiset kulut. Tatuointitoimintaan liittyy myös paljon työtä varsinaisen tatuoimisen lisäksi mm. asiakaspisteen puhtaanapito, välineiden sterilointi, sosiaalisen median ylläpito sekä paperityötä. Tämä kaikki on otettu huomioon lähtöhinnassa.

Hinnoittelu

Tatuoinnin hinnoittelu perustuu tatuointityöhön käytettyyn aikaan.

Tuntiveloitus tatuointityölle on 100€ minimiveloituksen ollessa 100€. Minimihinta sisältää tunnin työn.

Vegaaninen tatuointi lisäveloitus edellisiin hintoihin 20€/tatuointikerta

Tatuoinnin suunnittelu minimihinta 10€ ja maksimihinta 100€

Hinnat sisältävät arvonlisäveron 24 %.

Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin.

Ajanvarauksen yhteydessä tekemäsi pyynnön perusteella annamme tatuoinnillesi suuntaa antavan ei-sitovan hintatiedon. Tatuoinnin hinta voi alittaa tai ylittää saamasi hintatiedon riippuen tatuointisi koosta, paikasta sekä tatuointityöhön ja suunnitteluun käytetystä ajasta.

Maksutavat

Voit maksaa tatuointisi liikkeessämme käteisellä, yleisimmillä pankki- ja luottokorteilla tai lahjakortilla verkkokaupastamme, jossa voit maksaa yleisimmillä pankki- ja luottokorteilla, verkkopankissa, Pivolla, Mobilepaylla tai valita pidemmän maksuajan tai pilkkoa maksun osiin Collector- ja Jousto-laskulla.

Takuu

Tatuoinneillamme on kolmen kuukauden (3kk) takuu tatuoinnin teosta, jonka aikana tulee varata takuuhuollolle aika, jolloin kuvan korjaus- ja vahvistustyö voidaan tehdä veloituksetta edellyttäen, että hoito-ohjeita on noudatettu. Takuuhuolto sisältää tatuoinnin ehostusta/viimeistelyä uudenveroiseksi, jos paranemisvaiheessa ilmenee tatuoinnista puuttuvan väriä tai esim. ääriviiva katkeaa. Jos asiakas haluaa lisätä tatuointiin jotain, niin tulee tämän maksaa siitä hinnastomme mukaisesti.

Valitettavasti takuu ei kata tiettävästi kuluvia, eli heikon musteenpidätyskyvyn omaavia paikkoja, kuten sormet/kämmenselkä, nilkoista alaspäin, kyynärpäät ja polvet.

Hoito-ohjeiden noudattamatta jättäminen näkyy tatuoinneissa, jolloin asiakas on velvollinen kustantamaan korjauksen itse.

Asiakas on vastuussa tatuoinnin jälkihoitoon liittyvistä asioista, sekä mahdollisista komplikaatioista (väriallergia, tulehdus yms.) ja niiden hoitoon liittyvistä kustannuksista. Asiakkaan tulee pukeutua tatuointiin sopivasti eikä tatuoija ole vastuussa tatuointimusteella tuhriintuneista vaatteista eikä ole velvollinen korvaamaan niistä aiheutuvia kuluja.

Jos epäilet komplikaatiota (tulehdus, allergia jne…) ole yhteydessä tatuoijaasi tai lääkäriin jatko-ohjeita varten.

Hinnoitteluesimerkkejä

Tatuointimallit on ensin suunniteltu yhdessä asiakkaan kanssa vastaamaan tämän toiveita. Hinnoitteluesimerkit sisältävät tatuoinnin kokonaissuman, joka koostuu suunnittelusta ja tatuoimisesta. Hinnat sisältävät 24% ALV.

400€

300€

200€

200€

500€