Hygienia

[vc_row row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”grid” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern”][vc_column offset=”vc_col-lg-offset-2 vc_col-lg-8 vc_col-md-offset-1 vc_col-md-10″][vc_column_text][/vc_column_text][vc_separator][vc_column_text]

Meillä hygienia on ykkösprioriteetti

[/vc_column_text][vc_separator][vc_column_text]

Varmistamme työskentelytilan hygieenisyyden, mutta muistathan, että olet vastuussa tatuoinnista ja sen jälkihoidosta. Liiketilamme on terveystarkastajan hyväksymä.

Käytämme steriilejä kertakäyttöisiä neuloja, jotka laitetaan käytön jälkeen riskijäteastiaan. Astian täytyttyä se sinetöidään ja viedään riskijätekeräykseen.

Käytämme tuubeissamme muovikärkiä, jotka otetaan steriilistä yksittäispakkauksesta vain yhtä asiakasta varten ja hävitetään välittömästi käytön jälkeen.

Pestävät työvälineet, kuten metalliset gripit viedään likoamaan suoraan tatuointisession jälkeen pesuaine-vesiseokseen.  Gripit puhdistetaan ensin harjaamalla, minkä jälkeen ne asetetaan ultraäänipesuriin. Ultraäänet luovat pesurissa kuplia veteen, jotka tunkeutuvat pestävän välineen  koloihin ja irrottavat kaiken lian.  Pesun jälkeen välineet laitetaan kuumailmasterilointiin, joka steriloi instrumentit kuumentamalla ne 200 asteeseen 120 minuutin ajan.

Työpiste desinfioidaan jokaisen asiakkaan jälkeen. Ennen tatuointia asiakkaan iho desinfioidaan Neo-Amiseptilla. Työpiste ja työvälineet suojataan kelmuin ennen tatuoimisen alkamista. Kun artistilla on hanskat kädessään, hän ei koske enää mihinkään muuhun kuin tatuoimiseen vaadittaviin ja suojattuihin välineisiin.

[/vc_column_text][vc_separator][/vc_column][/vc_row]