Tatuoinnin jälkihoito

Huolellisella jälkihoidolla takaat halutun lopputuloksen uudelle upealle tatuoinnillesi.

aviary-image-1551350158750

Jes, ihanaa! Kauan odotettu tatuointisi on valmis kaiken sen jännityksen ja nipistelyn jälkeen. Saat meiltä tatuoinnin jälkihoitoon kattavat ohjeet suullisesti sekä mukaasi paperisena. Saamiasi hoito-ohjeita tulee noudattaa huolellisesti, sillä jokaisella tatuointitaiteilijalla on erilainen tekniikka työstää ihoa ja he tietävät parhaiten, miten iho paranee tämän tatuoinnin aiheuttamasta haavasta. Muistathan, että iho elää ja siinä ohella myös tatuointikin, joten kuvasta voi lähteä paikoittain väriä paranemisvaiheessa. Haavan parannuttua tatuointi tulee haalistumaan ihon uusiutuessa sen päälle.

Tatuoinneillamme on kolmen kuukauden (3kk) takuu tatuoinnin teosta, jonka aikana tulee varata takuuhuollolle aika, jolloin kuvan korjaus- ja vahvistustyö voidaan tehdä veloituksetta edellyttäen, että hoito-ohjeita on noudatettu.

Olemme tukenasi koko paranemisvaiheen sekä jatkossa kaikissa tatuointiisi liittyvissä kysymyksissä. Mikäli mieleesi juolahtaa jotakin, niin ota rohkeasti yhteyttä meihin!

Tatuoinnin välitön hoito

Käsittele tatuointia paranemisvaiheessa aina puhtain käsin!

Poista kelmu saamiesi ohjeiden mukaisesti 2-5h jälkeen tatuoinnin teosta.

Huuhtele tatuointisi haalealla vedellä ja taputtele varovasti kuivaksi puhtaalla pyyhkeellä. Anna hengittää noin puoli tuntia.

Levitä ohut kerros rasvaa puhtain käsin tatuoinnin päälle. Suosittelemme käyttämään liikkeestämme saatavaa Dreamyink-tatuointivoidetta, Easytattoota tai apteekin punaista Bebanthen-emulsiovoidetta.

Tatuoinnin jatkohoito

Rasvaa tatuointia puhtain käsin ohuelti 2-5 kertaa päivässä kahden viikon ajan tai siihen asti, että tatuointi on parantunut.

Kelmua ei suosita käyttämään paranemisprosessissa, mutta jos kuitenkin työsi vaatii tatuoinnin suojaamista, voit käyttää sitä. 

Kun tatuointi kutiaa voit hellästi läpsytellä sitä, älä kuitenkaan raavi tai nypi.

Paranevasta tatuoinnista irtoaa rupea sekä ihohiutaleita, ja joskus se voi näyttää siltä kuin iho kuorituisi tatuoinnin ympäriltä.

Vältä saunaa, uimista ja liikuntaa n. 2 viikkoa. Suihkussa voit käydä normaalisti.

Suojaa tatuointi aurongolta/UV-säteilyltä

Tatuointi on parantunut, kun alue ei punoita, ei ole arka, eikä siitä irtoa hilsettä/rupea.

Ota yhteyttä, jos…

Tatuoinnin turvotus, punoitus ja kipu jatkuu kauemmin kuin muutaman päivän.

Sinulle nousee kuume, joka ei ota laskeakseen.

Tatuointi märkii.

Sinulla on epäilys komplikaatiosta

Takuu

Tatuoinneillamme on kolmen kuukauden (3kk) takuu tatuoinnin teosta, jonka aikana tulee varata takuuhuollolle aika, jolloin kuvan korjaus- ja vahvistustyö voidaan tehdä veloituksetta edellyttäen, että hoito-ohjeita on noudatettu. Mikäli asiakas haluaa lisätä tatuointiinsa jotain, tulee siitä maksaa hinnastomme mukaisesti.

Valitettavasti takuu ei kata tiettävästi kuluvia kehon alueita, eli heikon musteenpidätyskyvyn omaavia paikkoja, kuten sormet/kämmenselkä, nilkoista alaspäin, kyynärpäät ja polvet.

Hoito-ohjeiden noudattamatta jättäminen näkyy tatuoinneissa, jolloin asiakas on velvollinen kustantamaan tatuoinnin korjauksen itse.

Asiakas on vastuussa tatuoinnin jälkihoitoon liittyvistä asioista, sekä mahdollisista komplikaatioista (väriallergia, tulehdus yms.) ja niiden hoitoon liittyvistä kustannuksista. Asiakkaan tulee pukeutua tatuointiin sopivasti eikä tatuoija ole vastuussa tatuointimusteella tuhriintuneista vaatteista eikä ole velvollinen korvaamaan niistä aiheutuvia kuluja.

Jos epäilet komplikaatiota (tulehdus, allergia jne…) ole yhteydessä tatuoijaasi tai lääkäriin jatko-ohjeita varten.

Vegaaninen rauhoittava Dreamyink-tatuointivoide on valmistettu ympäristöystävällisesti 100% luonnollisista ainesosista.

Voiteen tarkoin valitut ainesosat ovat antibakteerisia ja edesauttavat tuoreen tatuoinnin paranemista, rauhoittavat ihoa sekä hillitsee tehokkasti kutinaa. Helpon levittyvyyensä ansiosta voide on oiva aran tatuoinnin jälkihoidossa, sillä se sulaa iholle ja leviää hellällä sipaisulla. Voide on erittäin riittoisaa ja imeytyy nopeasti, eikä tahri vaatteita.

Väriaineeton. Ei sisällä parabeeneja eikä keinotekoisia kemikaaleja. Hajusteena käytämme vain puhtaita luonnollisia eteerisiä öljyjä, tuotteemme eivät sisällä kemiallisia hajusteita. Ei ole testattu eläimillä.

Valmistettu käsin Suomessa menetelmällä jonka avulla on pystytty säilyttämään kaikki sheavoin parantavat ja hoitavat ainesosat.

Helokkiöljyä sisältävä puhdistamaton (unrefined) karitevoi.

INCI: Butyrospermum Parkii Shea Butter Karitevoi, Oenothera Biennis (Evening Primrose) Oil Helokkiöljy, Anthemis Nobilis Oil (Chamomille) Kamomillan eteerinen öljy

99,5% Luomu

Koko: 35ml

Voiteen voit ostaa liikkeestämme tai verkkokaupastamme tästä