Jälkihoito

Huolellisella jälkihoidolla takaat paremman lopputuloksen uudelle upealle tatuoinnillesi.

Jokainen tatuointiartisti työstää ihoa eri tavalla, joten noudatathan juuri sinulle annettuja hoito-ohjeita. Muistathan että iho elää ja siinä ohella myös tatuointikin, joten kuvasta voi lähteä väriä paranemisvaiheessa. Parantuessaan tatuointi haalistuu hieman kun iho uusiutuu sen päälle.

Tatuoinneillamme on kolmen kuukauden (3kk) takuu tatuoinnin teosta, jonka aikana tulee varata takuuhuollolle aika, jolloin kuvan korjaus- ja vahvistustyö voidaan tehdä veloituksetta edellyttäen, että hoito-ohjeita on noudatettu.

Välitön hoito

Käsittele tatuointia paranemisvaiheessa aina puhtain käsin!

 • Poista kelmu artistin ohjeiden mukaisesti 2-5h jälkeen.
 • Huuhtele tatuointisi haalealla vedellä ja taputtele kuivaksi. Anna hengittää noin puoli tuntia.
 • Levitä ohut kerros rasvaa puhtain käsin tatuoinnin päälle. Suosittelemme käyttämään liikkeestämme saatavaa Dreamyink-tatuointivoidetta, Easytattoota tai apteekin punaista Bebanthen-emulsiovoidetta.

Jatkohoito

 • Rasvaa puhtain käsin ohuelti 2-5 kertaa päivässä kahden viikon ajan tai siihen asti, että se on parantunut.
 • Kelmua ei suosita käyttämään paranemisprosessissa, mutta jos kuitenkin työsi vaatii tatuoinnin suojaamista, voit sitä käyttää.
 • Kun tatuointi kutiaa voit hellästi läpsytellä sitä, älä kuitenkaan raavi tai nypi.
 • Paranevasta tatuoinnista irtoaa rupea sekä ihohiutaleita, ja joskus se voi näyttää siltä kuin iho kuorituisi.
 • Vältä saunaa, uimista ja liikuntaa n. 2 viikkoa. Suihkussa voi kuitenkin käydä normaalisti.
 • Suojaa tatuointi aurongolta/UV-säteilyltä
 • Tatuointi on parantunut, kun alue ei punoita, ei ole arka, eikä siitä irtoa hilsettä/rupea.

Ota yhteyttä jos…

 • Tatuoinnin turvotus, punoitus ja kipu jatkuu kauemmin kuin muutaman päivän.
 • Sinulle nousee kuume, joka ei ota laskeakseen.
 • Tatuointi märkii.
 • Sinulla on epäilys komplikaatiosta

Takuu

Tatuoinneillamme on kolmen kuukauden (3kk) takuu tatuoinnin teosta, jonka aikana tulee varata takuuhuollolle aika, jolloin kuvan korjaus- ja vahvistustyö voidaan tehdä veloituksetta edellyttäen, että hoito-ohjeita on noudatettu. Takuuhuolto sisältää tatuoinnin ehostusta/viimeistelyä uudenveroiseksi, jos paranemisvaiheessa ilmenee tatuoinnista puuttuvan väriä tai esim. ääriviiva katkeaa. Jos asiakas haluaa lisätä tatuointiin jotain, niin tulee tämän maksaa siitä hinnastomme mukaisesti.

Valitettavasti takuu ei kata tiettävästi kuluvia, eli heikon musteenpidätyskyvyn omaavia paikkoja, kuten sormet/kämmenselkä, nilkoista alaspäin, kyynärpäät ja polvet.

Hoito-ohjeiden noudattamatta jättäminen näkyy tatuoinneissa, jolloin asiakas on velvollinen kustantamaan korjauksen itse.

Asiakas on vastuussa tatuoinnin jälkihoitoon liittyvistä asioista, sekä mahdollisista komplikaatioista (väriallergia, tulehdus yms.) ja niiden hoitoon liittyvistä kustannuksista. Asiakkaan tulee pukeutua tatuointiin sopivasti eikä tatuoija ole vastuussa tatuointimusteella tuhriintuneista vaatteista eikä ole velvollinen korvaamaan niistä aiheutuvia kuluja.

Jos epäilet komplikaatiota (tulehdus, allergia jne…) ole yhteydessä tatuoijaasi tai lääkäriin jatko-ohjeita varten.

Vegaaninen rauhoittava Dreamyink-tatuointivoide on valmistettu ympäristöystävällisesti 100% luonnollisista ainesosista.

Voiteen tarkoin valitut ainesosat ovat antibakteerisia ja edesauttavat tuoreen tatuoinnin paranemista, rauhoittavat ihoa sekä hillitsee tehokkasti kutinaa. Helpon levittyvyyensä ansiosta voide on oiva aran tatuoinnin jälkihoidossa, sillä se sulaa iholle ja leviää hellällä sipaisulla. Voide on erittäin riittoisaa ja imeytyy nopeasti, eikä tahri vaatteita.

Väriaineeton. Ei sisällä parabeeneja eikä keinotekoisia kemikaaleja. Hajusteena käytämme vain puhtaita luonnollisia eteerisiä öljyjä, tuotteemme eivät sisällä kemiallisia hajusteita. Ei ole testattu eläimillä.

Valmistettu käsin Suomessa menetelmällä jonka avulla on pystytty säilyttämään kaikki sheavoin parantavat ja hoitavat ainesosat.

Helokkiöljyä sisältävä puhdistamaton (unrefined) karitevoi.

INCI: Butyrospermum Parkii Shea Butter Karitevoi, Oenothera Biennis (Evening Primrose) Oil Helokkiöljy, Anthemis Nobilis Oil (Chamomille) Kamomillan eteerinen öljy

99,5% Luomu

Koko: 35ml

Voiteen voit ostaa liikkeestämme tai verkkokaupastamme tästä.