Rekisteriseloste

Asiakasrekisteri

Henkilötietolain 10 § mukainen rekisteriseloste

Rekisterinpitäjä Dreamyink / T:mi Veera Amnelin

Kaurakatu 13 B 10, 20740 Turku

0401837312

2862346-1

veera.amnelin@gmail.com

Rekisteriasioista vastaavan yhteystiedot

Veera Amnelin

+358 40 1837 312

veera.amnelin@gmail.com

Asiakas antaa ajanvarauslomakkeelta seuraavat henkilötiedot:

  • asiakkaan ja alaikäisen asiakkaan huoltajan nimi
  • laskutusosoite
  • syntymäaika
  • puhelinnumero
  • sähköposti
  • tiedot tehdystä tai halutusta tatuoinnista
  • tiedot henkilön ilmoittamista markkinointiluvista ja -kielloista

Näitä henkilötietoja käsitellään Dreamyink tatuointistudion asiakassuhteiden hoitamiseen, ja ylläpitoon, asiakkaan henkilökohtaisen palvelun parantamiseen sekä laskutukseen ja maksujen perintään. Tietoja käsitellään tietosuojasäännösten sallimissa ja edellyttämissä rajoissa. Henkilötietoja voidaan päivittää julkisista rekistereistä.

Rekisterin tiedot säilytetään salattuina yrityksen salasanasuojatulla tietokoneella ja rekisteri on suojattu ulkopuolisten käytöltä. Rekisteriin pääsevät vain ne henkilöt, joiden työtehtävät edellyttävät rekisterissä olevien tietojen käsittelyä. Emme koskaan luovuta tietojamme kolmansille osapuolille.

Säilytämme henkilötietojasi kirjanpito- tai muusta pakottavasta lainsäädännöstä johtuen myös asiakassuhteen tai muun henkilötietojen käsittelyperusteen päättymisen jälkeen.

Sinulla on oikeus tarkastaa, mitä sinua koskevia tietoja on tallennettu rekisteriin. Tarkastusta koskeva pyyntö tulee lähettää omakätisesti allekirjoitetussa tai sitä vastaavalla tavalla varmennetussa asiakirjassa. Pyynnöt tulee lähettää yllä mainitulle yhteyshenkilölle, joka myös vastaa kaikkiin lisäkysymyksiin.

Sinulla on oikeus vaatia virheellisen tiedon korjaamista. Voit myös pyytää henkilötietojesi poistoa. Oikeus omien tietojen poistoon ei koske sellaista henkilötietoa, joka meidän on säilytettävä ylläpidollisista, juridisista tai tietoturvaan liittyvistä syistä. Sinulla on oikeus vastustaa sinua koskevien henkilötietojen käsittelyä, vaatia tietojen käsittelyn rajoittamista sekä tehdä valitus tietosuoja-asioiden valvontaviranomaiselle www.tietosuoja.fi .

Verkkokauppamme rekisteriselosteen löydät täältä