Paras vegaaninen & luonnollinen Dreamyink tatuointivoide

Heippa, arvoisa lukijani ruudun toisella puolella!

Tiesitkö, että aidosti kotimainen käsityönä valmistettu vegaaninen ja luonnollinen Dreamyink tatuointivoide rauhoittaa vastatatuoitua ihoa, hillitsee tehokkaasti kutinaa ja nopeuttaa tatuoinnin paranemista? Tatuointivoiteen valmistuksessa on käytetty vain puhtaita ja korkealaatuisia parhaita mahdollisia raaka-aineita, sertifioiduilta toimittajilta. Ne eivät sisällä kemiallisia jäänteitä, jotka voivat ärsyttää ihoa ja olla mahdollisesti vahingollisia elimistöllemme pitkällä tähtäimellä. Tatuointivoiteen ainesosaluetteloa ei ole ’’hienostettu’’ pitkällä ja hienolla ainesosaluettelolla, vaan ainesosat on pyritty pitämään niin vähäisinä kuin se suinkin on mahdollista, kuitenkin niin, että tuotteella saavutetaan sen haluttu teho. Tällä saadaan taattua tatuointivoiteen sopivuus mahdollisimman suurelle osalla herkästä ihosta kärsiviä!

Helpon levittyvyyensä ansiosta voide on oiva aran tatuoinnin jälkihoidossa, sillä se sulaa iholle ja leviää hellällä sipaisulla. Voide on erittäin riittoisaa ja imeytyy nopeasti, jolloin tatuointi myös hengittää.

Sheavoi kosteuttaa ja hoitaa ihoa sekä ehkäisee mm. kutinaa, sieni-infektioita ja ihotulehduksia. Se auttaa myös psoriaksen, auringonpolttamien, ihottumien ja arpien hoitamisessa. Shea-voi sisältää iholle välttämättömiä rasvahappoja sekä vitamiineja A ja E, jotka edesauttavat säilyttämään ihon joustavuutta ja kimmoisuutta. Sheavoilla on myös luonnollinen auringonsuojakerroin SK 6.

Tatuointivoiteessa on käytetty 100% puhdasta ja puhdistamatonta Sheavoita. Mitä vähemmän puhdistettua Sheavoi on, sitä pehmeämpää sen tekstuuri on ja sen enemmän se sisältää iholle tärkeitä hoitavia ainesosia. Valmistajan Sheavoita ei missään vaiheessa altisteta minkäänlaisille kemiallisille toimenpiteille (kuten esim. valkaisu tai luonnollisen sheavoin ominaistuoksun poisto). Sheavoita ei kuumenneta missään valmistuksen vaiheessa niin, että sen sisältämät tärkeät ja hoitavat ravintoaineet katoaisivat.

Sheavoita pidetään kosmetiikassa yhtenä parhaimpana hoitona kuivalle, ärtyneelle ja allergiaherkälle iholle. Siksi se on paras myös tatuoinnin jälkihoitoon. Sheavoi on yksi harvoja luonnollisia öljyjä, jotka eivät tuki ihohuokosia! Sheavoin arvo on 0 (nolla) aknea aiheuttavalla asteikolla katsottuna (comedogenic rating). Mm. Kookosöljyn, jota myös yleisesti käytetään ihonhoidossa, arvo on 4, joka tarkoittaa, että se tukkii hyvin todennäköisesti useimpien ihmisten ihohuokoset, jolloin iho saattaa puhjeta ”kukkaan”.

Helokkiöljy vahvistaa ihosoluja ja lisää kosteutta. Se rauhoittaa ihoa ja on erityisen hyvä mm. psoriasiksen, aknen ja ekseeman hoidossa. Psoriasiksen aiheuttama ihosolukon nopea lisääntyminen aiheuttaa ihon punoitusta ja kutinaa, helokkiöljyn tiedetään vähentävän näitä oireita. Se vähentää myös tulehduksia, ihon punaisuutta, turvotusta ja ihon arkuutta.

Kamomillan eteerinen öljy rauhoittaa kutisevaa ja ärtynyttä ihoa sekä auttaa rikkoutunutta ihoa paranemisessa.

Tatuointivoide on täysin biohajoava, eli se ei sisällä synteettisiä tuoksuja, keinotekoisia ainesosia, väri-, säilöntä, lisä- tai puhdistusaineita, jotka saattavat aiheuttaa oireita herkkäihoisille ja jotka vahingoittavat luontoa joutuessaan jätevesivirtaan.

Tatuointivoide on vegaaninen ja 99,5% luomua.

Ainesosat: (puhdistamaton) Karitevoi, Helokkiöljy, Kamomillan eteerinen öljy

Tatuointivoide on valmistettu käsityönä Suomessa menetelmällä, jonka avulla on pystytty säilyttämään kaikki sheavoin parantavat ja hoitavat ainesosat.

Saaren Taika Teepuusaippua

Voiteen valmistajana toimii kotimainen pienyritys Topaz Oy, jonka tunnetuin tuotemerkki on Saaren Taika. Saaren Taika on harvoja alan yrityksiä Suomessa, jotka ovat avanneet ovensa blogin, kuvien ja videoiden kautta kuluttajille näkemään ja kokemaan suoraan ja piilottelematta, kuinka kosmetiikkatuotteet valmistuvat puhtaan saaristoluonnon helmassa. Suurena inspiraation lähteenä ovatkin vanhan ajan yksinkertaiset vinkit ja viisaudet, meri ja saariston henkeäsalpaavan kaunis luonto.

Saaren Taian tuotekehittäjä on alun perin kehittänyt tuotteen minulle omaan käyttöön herkälle iholleni. Lukuisia tatuointeja sillä hoitaneena ja omassa käytössäni toimivaksi ja tehokkaaksi todenneena päätimme antaa testikappaleita myös muille. Positiivisten palautteiden jälkeen lähdimme tuomaan tatuointivoidetta kuluttajille. Tatuointivoiteelle on tehty hyväksytyt turvallisuudenarvioinnit ja se on ilmoitettu EU:n CNPN (Cosmetic product notification portal)

Tilaa ekologiset ja luonnolliset Saaren Taika saippuat alta

Vegaaninen Dreamyink tatuointivoide kokemuksia

”Apteekissa melkein 20 vuotta työskennellyt ja runsaasti mustetta iholleni kerännyt. Voin valehtelematta sanoa kokeilleeni kaikki voiteet ja tämä on kaikessa yksinkertaisuudessaan ihan parasta. Kutina helpottaa heti. Levittyy ihanasti iholle. Ei sotke vaatteita. Mikä parasta, vaikutus pysyy pitkään. Ei siis tarvitse lisätä vartin välein.”

”AIVAN IHANA siis en oo ikinä törmänny vastaavaan voiteeseen, heti ku tota laitto nii kirvely ja polttelu loppus ja levittyy ku unelma. Ja tuoksuherkkänä toi on nii ihanan mieto ja ei tosiaankaan paljoa tarvinnu laittaa et riitti koko kuvan päälle nice job!”

”Tää voide autto omaa leimaa parantumaan paljon nopeemmin! (Verrattuna siis aiempiin leimoihin joissa käyttänyt eri voiteita). Ei tarvinnu kärsiä kutinasta ja rasvajäljistä vaatteissa ja tässä voiteessa tietää varmasti mitä se sisältää ja se on kehitetty juuri tähän tarkoitukseen. Parempaa ei voi eikä tarvii edes toivoa”

”Pakko muuten sanoo et toi tatuointivoide oli ihan parasta. Neljässä päivässä kaikki ne “rämmäleet” lähti, eikä kutissu yhtään ku muisti rasvata pari kertaa päivässä. Aikasemmin toi jälkihoito on ollu ihan tuskaa. Oon käyttäny sitä myös huulirasvana ku mul on suupielet aina halki, yhessä yössä paranee”

”Parasta on se, että tuote levittyy helposti. Mulla tatuoinnit aina alkuun ihan älyttömän kipeitä ja kosketusarkoja, ni rasvaisen paksun voiteen levittäminen on aina tosi tuskallista.”

–Toissapäivänä tehty tatuointi on lähtenyt paranemaan hyvin Dreamyinkin tatuointivoiteen kanssa! Lyhyt ja selkeä raaka-ainelista, vegaanisuus ja ekologisuus ilahduttaa, ja voide on mukavampi käyttää, kuin esimerkiksi pelkkä sheavoi.

– Tämä on ehdottomasti mun suosikkitatiointivoide! Parasta tässä on se miten helppoa ja kivutonta sen levitys on kovia kokeneelle tatuoidulle iholle! Eikä yhtään harmita sekään, että se tuntuu nopeuttavan tatuoinnin paranemista. Plussia kyllä todellakin riittää! l Kaiken huipuksi voide on valmistettu lähellä ja vegaaninenkin vielä!

– Voide levittäytyy o-i-k-e-a-s-t-i kuin vettä vain! Ei todellakaan tarvitse voimalla levittää taikka jynssätä. Tykkään siitä öljyisän kiiltävästä ja hoitavasta rakenteesta. Voide ikään kuin ihanasti sulaa iholle🖤

– Miellyttävä tuoksu, helppo ja nopea levittää, riittoisa! Tuntuu että kosteuttaa ja hoitaa välittömästi, eikä iho esimerkiksi kutissut lähes ollenkaan parantumisen aikana! ✨

– Vaikka mulle sanottiin, että se leviää hyvin eikä tarvi ottaa niin paljon voidetta kerralla, otin silti aina liikaa.

Eli levitettävyyden helppous oli käyttäjän kannalta parasta ja kuluttaja arvostaa ekologisuutta.

– Rasva on miellyttävän tuoksuinen, helppo levittää ja todella riittoisaa! Rasva kosteuttaa, mutta ei tahri vaatteita.

Hinta-laatu suhde kohdillaan. Rasva rauhoittaa välittömästi ihoa ja helpottaa kutisemista. Olen todella tyytyväinen ja suosittelen kokeilemaan!

– Toimis todella hyvin ja rauhoitti kipua tatuoinnissa mikä oli kipeellä paikalla!

– Parantuminen kesti yllättävän vähän aikaa. Kaikin puolin tosi tyytyväinen kyseiseen voiteeseen, plussana sen ihanan hento tuoksu ja helppo sekä kivuton levitys.

– Kymmenen päivää rasvasin tolla ja leima on jo parantunut! Jättää siistin jäljen, on riittoisa ja parantaa tatuoinnin tosi nopeesti!

– Tää on huisi! Helppo levittää, imeytyy hyvin ja tatuointi voi loistavasti. Atooppinen vegaani on hyvin tyytyväinen.

– Tälle kyllä vahva suositus, levittyy helposti, imeytyy hyvin ja tuoksuu ihanalle 😍

– Tuote lupaa rauhoittaa herkkää vastatatuoitua ihoa ja lievittää kutinaa ja tämä voide todellakin toimii kuin unelma. Voide sulaa ihanasti eikä ihoa tarvitse painaa, plussaa myös kevyestä laventelin ja kamomillan tuoksusta! 😍 Tatuoinnit parantuivat nopeasti eikä väriä irronnut juuri ollenkaan verrattuna muihin tatuointivoiteisiin!

– Kokeilin ensimmäistä kertaa Dreamyink-tatuointivoidetta tuoreimpaan tatuointiini. Voide sulaa iholle, joka tekee siit miellyttävän ja todella helpon levittää. Tatuointi myös parantui todella nopeasti. Voide lievittää kutinaa ja rauhoittaa ihoa! Tykkäsin! 💎

– Kävin noin kaksi viikkoa sit ottamassa lisää kuvaa käteen, siinä samalla paranneltiin vanhaa kuvaa. Normaalisti mulla kestää sen kuukauden et tatuointi on täysin parantunut. Päätin sit koittaa tätä helokkiöljyä jota mun tatuoitsija mulle suositteli. Kymmenen päivää rasvasin tolla ja leima on jo parantunut! Jättää siistin jäljen, on riittoisa ja parantaa tatuoinnin tosi nopeesti! Suosittelen jokaiselle tätä!

Kiitos @dreamyink jälleen hyvästä työstä ja rasvasta! ❗️❗

– Riittoisuus yllätti!! Myös helppo levittää on iso plussa 😊

– Kokemusta on. Miellyttävää, hyvin levittyvää ja erittäin riittoisaa. Käytän tehovoiteena myös muualle ihoon ja huuliin.

– Itsestäänselvyyksien eli vegaanisten ainesosien ja eläinkokeettomuuden lisäksi ihana tuoksu, joka ei kuitenkaan ole liian vahva tällaiselle tuoksuherkälle 😊❤

– Parasta Dreamyink-tatuointivoiteessa on ehdottomasti ekologisuus, eläinystävällisyys ja miellyttävä tuoksu. Voide on sulavuutensa ja tasaisuutensa vuoksi äärimmäisen helposti levitettävää eikä jätä rasvaista kerrosta iholle.

– Omakohtaisesta kokemuksesta erittäin hyvä levittyväisyys, mieto tuoksu

– Vegaaninen, kotimainen, helposti levittyvä, nopeasti imeytyvä, eikä haise pahalta! 😄 Tatska ei ollu kovin iso, mutta helpotti silti vähäistäkin kutinaa 😊 Tällä hetkellä loput käytössä huulirasvana 👌

– Riittoisa, kotimainen ja kiva levittää. Purnukkakin on hiano 😍

– Ainoo voide joka poisti kutinan ja ei likastanu vaatteita piloille!😍 riittää super kauan ja isoihinkin kuviin nimimerkillä puolhiha + 3 muuta rasvattu sillä😍 ja kotimainen 👌

– Ehkäisee kutinaa (rauhottaa), levittyy kivasti, värit pysyvät hienosti ja mieto tuoksu, rasvainen mut ei jätä ällö rasvaseks😌👍

– Parasta on se, että voide imeytyy nopeasti eikä rasvaa/likasta sitten vaatteita 😎

– Levitettävyys! 💯 Aralle iholle ”sulaa” nopeasti ja täten helppo levittää. Ei liikaa ainesosia vaan muistaakseni 4? Viilentävä fiilis joka helpottaa kirvelyä ja kutinaa 🙏🏻 Ja riittävä! 😍

– Kokemusta on, voide on riittoisa, ihana levittää, hellä, kutina helittää ja pidän tuoksustakin😍👍🏻

– Kutinaan autto iha vitusti! Ja parantuminen oli huommattavasti puhtaampaa kuin muilla rasvoilla!

– Rauhoittaa ja levittyy hyvin! Iho jää ihanan pehmeäksi! Ei jää tahmamaiseksi vaan kuivuu nopeasti 😌

– levitty sika helposti aralle iholle eikä tarvinnu läästiä! plussaa ihana tuoksu❣️

– Kokeiltu on👍, levitettävyys ja riittoisuus iso plussa!

– tosi mahtava tuo sun rasva! Ihanaa, kun se vaan sulaa iholle, eikä tarvitse yhtään hinkata.

– Pieni määrä levittyy helposti ja on just sopivan kosteuttava 😍

– Helppo levittää, ihana tuoksu ja riittoisa😍

Paras vegaaninen ja luonnollinen voide tatuoinnin hoitoon

Dreamyink tatuointivoide on suunniteltu mm. ehkäisemään ihotulehduksia, rauhoittamaan vastatatuoitua arkaa ihoa, edesauttamaan paranemista, hillitsemään kutinaa ja levittymään mahdollisimman miellyttävästi.

Tatuointivoide sulaa iholle ja levittyy ihan hellällä sipaisulla ohueksi kerrokseksi verrattuna muihin rasvoihin, jotka saattavat olla paksumpia ja vaativat oikeasti levittämistä. Dreamyink tatuointivoide imeytyy nopeasti, eikä jää rasvakerrokseksi tatuoinnin päälle. On todella tärkeää paranemisen kannalta, että tatuointi hengittää. Liian rasvainen, hitaasti imeytyvä rasva tai liiaallinen rasvaaminen sekä paksu kerros rasvaa hidastaa paranemista ja saattaa aiheuttaa värien lähtemisen, arpeutumisen tai ihottumaa.

Huolellisella jälkihoidolla takaat paremman lopputuloksen uudelle upealle tatuoinnillesi.

Sinulla on mieletön tatuointi-idea ja olet löytänyt siihen sopivan tatuointiartistin, jonka kanssa haluat suunnitella ja toteuttaa upean elinikäisen tatuoinnin sinun ihollesi. Artisti suunnittelee tatuointisi käyttäen vuosien saatossa harjaantunutta ammattitaitoaan, ja kun molemmat ovat tyytyväisiä malliin lähdetään se tatuoimaan iholle. Tatuoinnin valmistuttua, ihollasi on sen tehneen artistin taidetta ja luultavasti useamman tunnin työ ja tatuoitavan kannalta istuminen ja tatuoinnista aiheutuva kipu.

Uuden upean tatuoinnin hoito jää täysin tatuoitavan vastuulle tämän kävellessä pois tatuointistudiosta. Meillä saat kattavan ohjeistuksen suullisesti sekä kirjallisena. Hoito-ohjeet löytyvät myös kotisivuiltamme. Jokainen tatuointiartisti työstää ihoa eri tavalla, joten noudatathan juuri sinulle annettuja hoito-ohjeita.

Uusi tatuointi on aina avohaava, joka on avoimena kaikenlaisille bakteereille. Sitä voidaan verrata siihen, että kaadut asfaltille pyörän kanssa ja saat tatuoitavan alueen kokoisen haavan. Tuore tatuointi suojataan kelmulla tai hengittävällä ’’keino-iholla’’.

Oikeanlaiset jälkihoitotuotteet pienentävät tulehdusriskiä neutraloimalla tai eliminoimalla bakteereja iholla. Ne on suunniteltu edesauttamaan tatuoinnin paranemista, ihon uusiutumista ja kosteutusta. Näin pystyt varmistamaan mahdollisimman tarkan, terävän ja värikkään tatuoinnin.

Muistathan huolehtia tatuoinnistasi myös tämän ikääntymisen aikana. Kuten mekin, myös tatuointi vanhenee. Käytä aina aurinkorasvaa, sillä auringon UV-säteily haalistaa värejä. Pidä ihosi kosteana ja muista juoda vettä. Hyvinvoiva iho pitää tatuoinnin kirkkaana ja paremman näköisenä pidempään.

Hoida loppuelämäsi upeaa tatuointia siihen tarkoitetuilla tuotteilla ja kunniota tatuointiartistin taideteosta.

Kiitos, kun luit! Ihanaa päivänjatkoa <3

-Veera