Tatuointivärit

[vc_row row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern”][vc_column offset=”vc_col-lg-offset-2 vc_col-lg-8 vc_col-md-offset-1 vc_col-md-10″][vc_column_text][/vc_column_text][vc_separator][vc_column_text]

Mitä tatuointiväri on?

[/vc_column_text][vc_separator][vc_column_text]Tatuointiväri sisältää pääasiassa kahta ainetta; väripigmenttiä ja välittäjäainetta. Pigmentti voi olla käytännössä mitä tahansa hienoksi jauhettua ainetta. Nykyisin pigmentti on pääasiassa mineraalipigmenttiä ja välittäjäaine on steriiliä vettä.

Käytämme vain tunnettujen ja luotettavien valmistajien värejä.

Käyttämämme tatuointivärit

• Viking ink
• Intenze
• Alla prima
• World famous ink

Allergiat

Yleisin allergiaa aiheuttava väri on punainen ja sen sävyt. Muistathan että tatuointivärit ovat aina vierasaineita ja keho voi hylkiä niitä. Allergiat eivät kuitenkaan ole yleisiä.

Allergian voi testata maksullisella testillä liikkeessä.

Turvallisuus

Tatuointivärimme valmistetaan Yhdysvalloissa, jossa ne luokitellaan kosmetiikkatuotteiksi. Näiden tuotteiden turvallisuutta valvoo lääke- ja elintarvikevirasto FDA. Käyttämiltämme valmistajilta on saatavilla turvallisuusselvitykset (MSDS-Material safety data sheet).

EU-alueelle tuotavien värien on läpäistävä EU-viranomaisten tarkastus, jotta myyntilupa voidaan myöntää. Euroopan komissiolla on käytössä RAPEX-ilmoitusjärjestelmä, jossa EU-maat vaihtavat tietoa keskenään ihmisten terveydelle haitallisista tuotteista. Tämä tarkoittaa sitä että jos jostain tatuointiväristä tehdään ilmoitus, vedetään se välittömästi pois markkinoilta.

Suomessa tatuointivärien turvallisuudesta vastaa maahantuoja. Värimme tilataan Suomen johtavalta maahantuojalta, Nordic Tattoo Supplies Oy:ltä.[/vc_column_text][vc_separator][/vc_column][/vc_row]