Vegaaninen tatuointi

Tarjoamme pyydettäessä täysin vegaanisia tatuointeja

''Minulla on kädessä vanhahko tatuointi, jonka ympärille on äskettäin tehty tatuointi. Iho on kutissut ja tuntunut kireältä. Dreamyink tatuointivoide on JUURI sitä mitä se lupaa: rauhoittaa kutinaa/kirvelyä, ei tahri vaatteita ja imeytyy helposti. Pieni purkki mutta RUNSAAASTI sisältöä! Suosittelen ehdottomasti! <3''

Tatuointiprosessissa käyttämämme vegaaniset tarvikkeet

Kaikki tatuointimusteemme ovat vegaanisia ja sisältävät pääasiassa kahta ainetta; välittäjäainetta ja väripigmenttiä, toisin sanoen steriiliä vettä sekä orgaanista tai synteettistä väriainetta (ei-vegaaniset musteet saattavat sisältää eläinperäistä glyseriiniä, luuhiiltä, gelatiinia sorkista tai sellakkaa hyönteisistä). Lue lisää musteista täältä.

Käyttämämme vegaaniset tatuointivärit:

-Intenze

-Fusion Ink

-World Famous Ink

Jotkut alalla käytettävät saippuat saattavat sisältää eläinrasvoista peräisin olevaa glyseriiniä. Käytössäni on vegaaninen Cosco Green Soap, joka on tehty kasviperäisestä glyseriinistä ja kasvipohjaisista öljyistä. Siirtopaperina käytössämme on ReproFX Spirit vegaaninen siirtopaperi, jossa tavallisen siirtopaperin lampaanvillarasva on korvattu synteettisillä kasviöljyillä. Siirtoaineena käytössämme on vegaaninen sertifioitu Electrum gold stencil primer. Freehand-tatuoinneissa yleisesti käytetyt kynät ovat Sharpie-merkkiset tussit, joiden valmistaja saattaa testata tuotteitaan eläimillä. Meillä on korvaavana käytössä Viscot-merkkisiä kirurgin tusseja. Tatuointiprosessissa iholle laitetaan valkovaseliinia, joka estää työstettävän alueen rupeutumisen sekä auttaa neulaa liikkumaan paremmin. Vaseliini koostuu kuitenkin orgaanisista jätteistä, jotka ovat peräisin joko kasveista tai eläimistä. Valitsin vaseliinin tilalle käytettäväksi vegaanisen Vegan Blue voiteen.

Ihokarvojen ajelussa käytössämme on teriä, joissa ei ole geeliä. Höyliä harvemmin testataan eläimillä, mutta geeli saattaa sisältää eläinperäisiä ainesosia kuten eläinperäistä glyseriiniä tai allantoiinia (virtsahappoa nisäkkäiden virtsasta). Voit myös tarvittaessa ajella itse alueen ennen tatuointiin tuloa. Ihon puhdistukseen käytössämme on ikävän talouspaperin tilalla aina hellempiä kosteuspyyhkeitä. Valitsinkin käyttööni vegaaniset Eco by Naty-kosteuspyyhkeet. Latex-hanskat sisältävät maidosta peräisin olevaa kaseiiniproteiinia ja alallamme liki kaikki käytössä olevat hanskat ovat juurikin näitä latex-hanskoja. Itselläni on käytössä synteettisestä materiaalista valmistettuja nitriilihanskoja.

Jälkihoitorasvat sisältävät usein erilaisia kemikaaleja tai eläinperäisiä öljyjä kuten mehiläisvahaa tai lanoliinia. Kehitimmekin tästä syystä yhteistyössä aidosti ekologisten tuotteiden valmistajan Saaren Taika™ kanssa vegaanisen ja luonnollisen Dreamyink tatuointivoiteen. Voide rauhoittaa arkaa ihoa, lievittää tehokkaasti kutinaa ja on todella hellävarainen tuoreelle tatuoinnillesi, sillä se sulaa iholle ja leviää hellällä sipaisulla! Tuote on 100% luonnollinen ja jokainen erä valmistetaan käsin ihanassa Salon saaristossa, nimittäin Särkisalossa. Tuotteen voit tilata helposti verkkokaupastani täältä tai ostaa paikanpäältä studiostamme.

Tatuointiprosessissa itsessään onkin kaikki muu vegaanista; pintojen suojaukseen käytettävät muovit, ihon desinfiointiin käytettävä Neo-amisept, metallisten grippien steriloinnissa käytettävä rapidex sekä siivoukseen tarkoitettu Saaren Taika™ siivoussaippua ja desinfiointiaineet.

Haluatko lukea aiheesta lisää?